Преглеждат безплатно жени с ендометриоза и поликистозен овариален синдром в София

  • 12 септември 2019 13:43

  • 782
  • 0
Преглеждат безплатно жени с ендометриоза и поликистозен овариален синдром в София
© pixabay

Първа САГБАЛ „Света София“ ще отбележи 17-ти септември – Ден на София и Светите великомъченици София, Вяра, Надежда и Любов с едномесечна кампания за безплатни прегледи на жени, диагностицирани с ендометриоза и поликистозен овариален синдром, съобщават от лечебното заведение.

Специалистите се спряха на тези две заболявания поради увеличаването на пациентките с тази патология и прякото им влияние върху репродуктивните възможности на съвременната жена.

Инициативата се провежда под егидата на Столична община и лично на кмета г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

От 17-ти септември до 17-ти октомври 2019 г. жените ще могат да се възползват от безплатен гинекологичен преглед, ултразвуково изследване и консултация при специалисти акушер-гинеколози от лечебното заведение (град София, ул. „Михалаки Ташев“ №2). Желаещите могат да се запишат на тел. 02/4470283, всеки делничен ден, от 8.00 до 13.00 ч. Подробен график на безплатните прегледи можете да откриете на уебстраницата на Първа САГБАЛ „Света София“ – www.1agb.com.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини