Тежко остава състоянието на децата, блъснати от кола в София

  • 08 май 2019 07:27

  • 2808
  • 1
Тежко остава състоянието на децата, блъснати от кола в София
© Novini.bg

Остава тежко състоянието на двете деца, пострадали най-сериозно при вчерашната катастрофа в София. Лек автомобил блъсна 4 пресичащи деца в района на стадион "Георги Аспарухов" и падна в канала на Перловска река.

Най-тежко ранените момче и момиче на 15 и 17-годишна възраст са настанени в "Пирогов". При удара те също са паднали от моста. 17-годишното момиче е с тежка височинна травма на кръста и няма никаква чувствителност на ръцете и краката. Тя е със счупен таз и фрактура на подбедрицата. Опасенията на медиците са, че може да остане инвалид. Предстои ѝ операция. Момчето е с открита фрактура на крака и е било оперирано по спешност. Другите две момичета са с по-леки наранявания и остават за наблюдение в спешната болница.

Децата са прекарали спокойно нощта. Момчето е претърпяло операция на коляното. Пострадалите са без опасност за живота. Контактни и адекватни са.

Едното дете е отказало хоспитализация.

Шофьорът не е пострадал.

Според първоначалната информация той е загубил контрол над колата си след засичане от друг шофьор, и така се е стигнало до инцидента.

Мая Йорданова
2808 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Dd

2019.05.08 | 08:29

1

Мама ти мръсна и боклук и цървулска държава... нема оправиятваплеме гнусно, само бой и прибиване по кухите глави

Добави коментар

Водещи новини