Министър Ананиев проведе среща с представители на протестиращите фелдшери

  • 25 март 2019 16:44

  • 431
  • 1
Министър Ананиев проведе среща с представители на протестиращите фелдшери
© Булфото (архив)

Министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще проведе разговори с народните представители по отношение на искането на фелдшерите да се отделят от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и да сформират независима съсловна организация.

Това обясни здравният министър по време на среща с представители на протестиращите фелдшери, които му връчиха декларацията с техните искания, съобщиха от пресцентъра на министерството. 

Фелдшерите настояват най-вече за промяна в Закона за съсловните организации, която да даде възможност различните направления специалисти по здравни грижи да имат отделни съсловни организации.

Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през заяви, че безкрайно уважава труда на фелдшерите, които са ангажирани най-вече в системата на спешната помощ и в спешните отделения на лечебните заведения, и посочи, че ще търси консенсус по поставените от тях проблеми и в Министерския съвет. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бобара

2019.03.25 | 18:15

1

Марш от Здравеопазването върви на женският Пазар . Изморихте маса хора има ли Пазърлък в. Здравеопазването няма Санитарки няма легла .ограничени бр легла. Не приемат инвалиди 100процента че нямало. Кои да ги обслужва и Човека. Си Умира.

Добави коментар

Водещи новини