От "Пирогов" с подробности за пострадалия при масовия побой в Кюстендил

  • 18 февруари 2019 08:00

  • 3778
  • 2
От "Пирогов" с подробности за пострадалия при масовия побой в Кюстендил
© Булфото (архив)

Все още е тежко състоянието на пострадалия при масовия побой в Кюстендил. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Пациентът, който беше транспортиран от Кюстендил вчера с черепно-мозъчна травма продължава да е в изключително тежко състояние. Опериран е. Остава под активно наблюдение и интензивно лечение в реанимация, където се борят за живота му.

По информация на болницата друг от пострадалите при побоя също е опериран. Ръката му е с тежки увреди. Предстоят му поредица от операции. Без непосредствена опасност за живота към момента. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3778 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
zdv

2019.02.18 | 09:33

1

Нека да пукне мръсния, грозен мангал!! Всички минги да мрат! Искам да питам, защо от джоба на данъкоплатците се извършват скъпо струващи операции и лечение на мръсни цигани,които никога не са били здравно-осигурени??? Защо хиляди българи с осигуровки са принуждавани да си плащат за лечение в болниците, а мръсните плъхове цигански са вечно на вересия????

!

2019.02.18 | 11:47

2

Отговорът е лесен: убивай, режи глави, съди жертвите си и властите и всички ще изпитват страхопочитание към теб. Така е в България.

Добави коментар

Водещи новини