Лекарите от Нова Загора: Помагаме на хората, а те ни бият и ругаят

Хората постоянно се държат арогантно. Помагаме им, обаче те ни налитат, ругаят и това е ежедневие. Всеки ден идваме с надежда, че всичко ще мине нормално, но не винаги се случва. Това призна в ефира на Нова телевизия един от шофьорите към Спешния център в Нова Загора, където 19-годишен младеж нападна лекар заради смъртта на баща му.

,,Пострадалият колега няма сериозни травми, но като цяло сме свикнали. Ще продължим да работим, просто нямаме друг избор. Всеки път си мисля, че това посегателство над медицински лица ще спре, но накрая няма никакъв резултат'', заяви завеждащият Спешното отделения в болницата д-р Хусин Калаш и призна, че в лечебното заведение няма охрана и са принудени сами да се защитават.

,,Ти си човек с ниска интелигентност, щом си способен да посегнеш на лекар'', каза още той.

Друг служител от болницата заяви, че никой с нищо не е провокирал агресията на младежа, като единствено са се опитали да го успокоят.

Коментари

 1. 2019.02.15 | 19:28

  chovek moje da umre dokato se nakanat da napravqt neshto

 2. 2019.02.15 | 19:27

  da ne vi se nalaga da hodite v nashata barza pomosht

 3. 2019.02.15 | 10:41

  Ей глупаци, като се разболеете къде ходите бе! Всеки знае много, изисква много към всички всеки му е длъжен!! Глупаци, уважавайте труда на другите, погледнете малко нещата от друг ъгъл, никой за Нищо не Ви е длъжен. Вие решите здравето , пиете , пушите , стресирате се и после доктора Ви е виновен. Прост и тъп народ сме ей! Като толкова знаете, не ходете на лекар , умираите си, поне не туровете останалите!

 4. 2019.02.15 | 09:51

  Трябва ли да започнат да ги избиват, за да се обърне внимание на проблема и да вършат това, за което им се плаща? Проблема е, че медиците си въобразяват, че постъпват правилно, както са ги учили, но медицината като цяло, няма интерес да има здрави хора, а това никой не иска да го съобрази и се трупа социално недоволство, което, най-накрая, ще се взриви!!!

 5. 2019.02.15 | 09:08

  90 процента сте си за БОЙ забравихте че сте лекари а не търговци затова ще ядете пердах

 6. 2019.02.15 | 07:45

  Не, не помагате, Вие сте бизнесмени !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Избрано от Интернет