Роднините на починалия мъж, чакащ за белодробна трансплантация: Държавата ни лъга брутално 8 месеца (видео)

Държавата ни излъга брутално. 8 месеца не спряха да ни лъжат от министерството на здравеопазването. Непрекъснато ни обясняваха, че имат договори с Евротранспланс. В България няма спасение нито за младите хора, нито за болните хора.

Това казаха пред камерата на БТВ майката, бащата и братът на Адриан Петков, който почина в Правителствена болница докато чака за белодробна трансплантация. "Загубихме най-големият боец. Той четири години се бори с неразбориите в тази държава. Той може да е загубил битката, но ние ще продължим войната. Аз съм обещал някои неща и няма да се спра. Той написа писмо до здравния министър Кирил Ананиев, но така и не дочака отговор. Аз вече не искам отговор от министъра. Вече търся отговор от Бойко Борисов. Искам той да ми каже дали знае какви ги вършат чиновниците под него и как лъжат. В България всички трябва да имат да право да живеят. Аз ще се боря за това", завърши братът на Адриан Петков.

Коментари

 1. 2018.10.16 | 22:35
  Човек може да е донор на бъбрек, защото и с един бъбрек се живее. Но с половин бял дроб не може.
 2. 2018.10.15 | 11:10
  Докато държавен чиновник се става като награда за това, че си роднина на политик, ще бъде така.Тук обществото няма никакъв начин да ги контролира.
  Здравна реформа без електронна здравна карта, за да може пациента сам да контролира парите си е отново наливане пари в джобовете на бялата мафия.
  До кога ограбваният и ограбван непрекъснато обикновен човек ще гарантира на тарикатите първоначална натрупване на капитали?
 3. 2018.10.15 | 09:18
  Що не стана някой от роднините донор като няма кой друг.
  1. 2018.10.15 | 10:46
   ти си "компетентен" като ония у здравното министерство. ха-хааа! :)
 4. 2018.10.15 | 10:21
  Не държава, а седесарски бардак.Всички са излъгани, не само те, най-излъгани сме ни дето вдигахме 2 пръста и скачахме да не сме червени, сега посиняхме от студ и глад.
 5. 2018.10.15 | 09:32
  Затвор и линч за чиновническата Сгон.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Ще си поставите ли противогрипна ваксина?

Ще си поставите ли противогрипна ваксина?

Избрано от Интернет