Пострадалите от катастрофата са стабилизирани

  • 08 октомври 2015 17:54

  • 2641
  • 0
Пострадалите от катастрофата са стабилизирани
©

Петима пострадали от катастрофата в тунел "Витиня" са били откарани в УМБАЛ "Св. Анна", съобщиха от болницата. Сред тях е била и бременна жена.

Първоначално са били приети двама мъже - на 63 и 57 г., които са шофирали. По-късно в спешното отделение са постъпили и две жени, от които едната е на 31 г. и е бременна. Тя е във втория месец на бременността. Бъдещата майка има гръдна травма, която не представлява пряка опасност за нея или плода, но жената е оставена за болнично наблюдение, обясниха от спешното отделение.

Петият докаран от катастрофата е шофьор на ТИР.  Всички имат гръдни, коремни или леки черепно-мозъчни травми, състоянието им е стабилизирано. Четирима са хоспитализирани, а един е с по-леки наранявания и е отказал болнично лечение.

От УМБАЛСМ "Пирогов" съобщиха, че пострадалото 9-годишно момиченце е с рана на главата, но няма мозъчно сътресение, както се смяташе първоначално. От лечебното заведение съобщават, че са приети двама пострадали, които са дошли от болницата в Ботевград, където не са получили необходимата спешна помощ. В момента в лечебното заведение са приети шестима пострадали. На някои от тях им предстои оперативна намеса.

Други двама от пострадалите са потърсили помощ в болница "Софиямед"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2641 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини