I АГ Болница "Св. София" с неинвазивно лечение на фиброаденоми на млечната жлеза

  • 17 юни 2013 09:37

  • 3623
  • 0
I АГ Болница "Св. София" с неинвазивно лечение на фиброаденоми на млечната жлеза
©

Първа АГ болница "Св. София" започва процедури за неинвазивно лечение без белези на фиброаденоми на млечната жлеза - най-широко разпространения доброкачествен тумор на гърдата. Това съобщиха от болницата.

Във връзка с това от 11:00 ч. в учебната зала на ПСАГБАЛ "Св. София" (ж.к. "Красна поляна", ул. "Миxaлaки Ташев" 2, ет. 4) ще се проведе пресконференция. В нея ще участват: д-р Иван Костов, изпълнителен директор на болницата; д-р Младен Младенов, акушер-гинеколог, мамолог в Клиниката по хирургия на млечната жлеза към ПСАГБАЛ "Света София"; д-р Димитър Дамянов, хирург, Клиника по хирургия на млечната жлеза към ПСАГБАЛ "Света София"; д-р Евгени Василев, акушер-гинеколог, мамолог, Клиника по хирургия на млечната жлеза към ПСАГБАЛ "Света София"; д-р Тихомир Гемеджиев, акушер-гинеколог, мамолог, Клиника по хирургия на млечната жлеза към ПСАГБАЛ "Света София"; Елица Керефейска-Гудева - първата пациентка, подложена на процедурата за неинвазивно лечение на доброкачествен тумор на млечната жлеза в ПСАГБАЛ.

По време на пресконференцията ще бъдат представени последните данни за това заболяване в България. Екипът от специалисти ще обясни как се прилага новият метод чрез използване на медицинското устройство EchoPulse.

Последвайте канала на

3623 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини