Ето как мирише тялото ни, ако имаме смъртоносна болест

  • 13 март 2023 16:06

  • 17058
  • 6
Ето как мирише тялото ни, ако имаме смъртоносна болест
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Всички знаем коя е най-страшната болест. Става въпрос за ракът. Лекари и учени са стигнали до няколко много плашещи извода. Оказва се, че тялото ни може да ни сигнализира по много начини, че коварното заболяване е покосило именно нас.

Оказва се, че тялото ни изпуска неприятна миризма, която всъщност може да е сигнал за много сериозно заболяване, според лекарите. Каква точно е тази миризма ще ви разкрием в следващите редове.

Лош дъх сутрин

Вярно, че повечето от нас са свикнали сутрин да не се будят със свежест в устата. Въпреки това, ако редовно спазвате перфектна устна хигиена, то причината за лошата миризма може да бъде например апнея. Пренебрегването на това състояние не се препоръчва, защото увеличава риска от инфаркт или инсулт.

Мирис на краката

Гъбичките и бактериите върху кожата и пръстите на краката ни могат да причинят неприятна миризма. Това е ясно за всички и е констатирано от дерматолога Камерън Рошар от болнично заведение в Ню Йорк. Според него това състояние обаче е важно да бъде лекувано навреме, за да се предотврати разпространението на гъбичките навсякъде по тялото ни.

Излекуваха пациент от ХИВ и рак със стволови клетки

Урина или фекалии

Рязкото влошаване на миризмата на изпражненията ни може да сигнализира за сериозно заболяване или някаква патология. Причините за нещо такова може да са най-различни. Да са свързани с храносмилането или да сигнализират за онкологично заболяване. Що се отнася до урината – всяка промяна в миризмата й може да сигнализира за инфекция, камъни в бъбреците, диабет, а дори и за рак. Важно е да следите здравето си много внимателно и да гледате какви сигнали ви изпраща тялото ви. Още по-важно обаче е да не се самодиагностицирате или да си поставяте диагноза чрез интернет. Ако имате дори и най-малките съмнения, че нещо се случва с организма ви, то най-добре потърсете лекарска помощ и оставете на специалистите да ви помогнат, ако има нужда, пише "Блиц".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
17058 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Няма как да си евроатлантик и да не си педepacт

2023.03.13 | 18:35

3
ЕВРОАТЛАНТИЦИ, МОЖЕ КУPA МИ ДА МИРИШЕ НА ГЪ3, АМА ВАШИТЕ ГЪ3ОВЕ МИРИШАТ НА КУP.
МАДАР ФАКАР

2023.04.07 | 08:22

6
УСТАТА ТИ МИРИШЕ НА МОЯ УЙ СИРЕНЯСЪЛ !
Ас

2023.03.13 | 20:00

4
Пълни тъпотии

2023.03.17 | 04:57

5
Така е вобще не са тъпотия!!!

2023.03.13 | 17:14

2
То и на вас ви миришат краката , драго псевдо жирналя!

2023.03.13 | 17:03

1
Нали беше ковид бре :)

Добави коментар

Водещи новини