Дете сред новозаразените с коронавирус в Русе

  • 18 август 2022 13:04

  • 613
  • 1
Дете сред новозаразените с коронавирус в Русе
© Novini.bg/ Canva

53 нови случая на Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях има и едно дете.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32199

През изминалото денонощие са оздравели шестима души, като няма починали с положителен тест за коронавирусна инфекция. Активните случаи са 406, като близо 17% от тях или 67 души са на болнично лечение.

Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на седмо място в страната по разпространение на заболяването. Разликата между повечето региони е много малка, като най-малко заразени има в Търговище – четирима.

Удължават COVID мерките у нас

До момента в област Русе са извършени 131 958 имунизации, като със завършен имунизационен курс са 58 638 души. Бустерна доза пък е направена на общо 25 435 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 1955 души от региона.

За последното денонощие са направени 70 имунизации, като три от тях са на деца на възраст между 12 и 18 години.

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
613 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.18 | 14:32

1
Отровите, наречени ваксини, са търговски продукти със специфичен бар-код. Веднъж навлезли в човешкото тяло, те предизвикват промени в генетичния код на всеки човек и подпечатват промените с новия бар-код. Отровените/ваксинираните хора се превръщат в търговски продукти и стават притежание на фармацевтичните компании. Хората стават роби със свои специфични печати като част от авторските права и лицензи на фармацевтичните концерни. Всички отровени/ваксинирани вече са притежание на Бил Гейтс, фондацията Рокфелер, Сорос и т.н... Хайде сега отивайте и се ваксинирайте, ако ви стиска.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини