Русе е на 7 място по COVID заболеваемост в страната

  • 08 август 2022 13:23

  • 328
  • 2
Русе е на 7 място по COVID заболеваемост в страната
© Pixabay

Петнайсет нови случая на Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях има и едно дете.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32382

През изминалото денонощие са оздравели седем души, като няма починали с положителен тест за коронавирусна инфекция. Активните случаи са 303, като малко над 17% от тях или 52 души са на болнично лечение.

Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на седмо място в страната по разпространение на заболяването наравно с Велико Търново и Пловдив. Разликата между повечето региони е много малка, като без заразени са две области – Видин и Монтана.

До момента в област Русе са извършени 131 347 имунизации, като със завършен имунизационен курс са 58 588 души. Бустерна доза пък е направена на общо 24 896 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 1633 души от региона. За последното денонощие няма извършени имунизации.

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
328 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.08 | 15:25

1
Ето какво печелите, ако се отровите/ваксинирате: шанс да умрете веднага от тромбози и инфаркти; мутирали ДНК клетки, които започват да произвеждат шипов протеин; разбита имунна система и органи вследствие на действието на шиповия протеин; предаване на мутациите и уврежданията на бъдещите поколения чрез генетично унаследяване; бавна и мъчителна смърт от всякакви болести заради разбитата ви имунна система. Вие, Дами и Господа, де факто развивате СПИН без да ви го казват. Затова, ако огледате внимателно ваксинираните, ще забележите физически деформации по лицата им и непрекъснатото им боледуване от нещо. Отровите/ваксините в тялото им никога не спират да действат, докато не пукнат. Хайде сега, отивайте и се ваксинирайте, ако ви стиска.

2022.08.08 | 18:46

2
Много ни е чудно в коя научна публикация го прочете това ???

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини