Три области вече са с най-ниска заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база

  • 30 март 2022 10:56

  • 875
  • 2
Три области вече са с най-ниска заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база
© Novini.bg

Областите Благоевград, Кърджали и Пазарджик са в зелена зона по ниво на заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база. Това показват днешните данни на Националния център по заразни и паразитни болести. В тъмночервена зона - с най-висока заболеваемост, е област Силистра.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33015

В червена зона са София-град и областите Видин, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Шумен, Варна и Добрич. Останалите области са в жълта зона.

Какво е мозъчна мъгла след COVID?

Заболеваемостта от коронавирусната инфекция в страната на двуседмична база е 276 на сто хиляди души население.

Според картата на епидемичната обстановка, разделена на пет региона и указваща заетостта на болничните легла за интензивно лечение на пациенти, заразени с COVID-19, всички региони са в етап едно. Не се очаква промяна в следващите дни.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
875 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.03.30 | 22:17

2
БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА И ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ ЧРЕЗ “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ и “Технология за добив на БРАУНОВ ГАЗ и минерали, богати на полиметали от морска вода“ разработена от инж. Чавдар Каменаров и инж. Пламен Каменаров. ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ !!! Излиза чиста питейна вода !!! С Брауновия газ се унищожават битови отпадъци !!!

2022.03.30 | 11:15

1
Е нормално е при нас да намалява,не сме се наболи с по 3-4 дози,не се спазват никви мерки вече от много време и веднага намалява,нормално.

Добави коментар

Водещи новини