Директорът на "Пфайзер": През пролетта може да настъпи повратна точка

  • 19 януари 2022 16:06

  • 13043
  • 11
Директорът на "Пфайзер": През пролетта може да настъпи повратна точка
© Getty Images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Главният изпълнителен директор на Пфайзер Алберт Бурла сподели, че още "няколко години" ще живеем с вируса, но вероятно още тази пролет ще настъпи повратен момент и ще можем да върнем някаква част от "нормалния си живот".

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31492

,,Благодарение на ваксините, тестовете и очакваните лекарства ще можем да живеем с вируса без да се пренатоварват болниците'', поясни Бурла в интервю за италианското издание "Ла Република".

Шефът на "Пфайзер": COVID-19 ще продължи да циркулира в продължение на много години

Той увери, че "Пфайзер" ще продължи да разработва и подобрява ваксините си, както и други "необходими лекарства", за да бъде овладяна пандемията, макар все още да няма яснота дали ще има други варианти след Омикрон. В тази връзка Бурла акцентира върху хапчето на компанията – "Паксловид", което в клиничните тествания е показало, че значително намалява процента на хоспитализация и смъртност от COVID-19.

В заключение директорът на "Пфайзер" заяви, че най-вероятно през март ще бъде готова новата ваксина на компанията, която ще бъде с подобрена ефикасност най-вече срещу варианта Омикрон.

Повече за Коронавирус

corona
Владимир Василев
13043 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Умник Гюро

2022.01.19 | 16:42

1
Значи този сатанист смята, че до няколко години ваксинираните т.е. отровените хора ще измрат и светът с двойно и тройно по-малко население ще бъде по-хубав за него и останалите сатанисти-глобалисти.
пепел ти на езика

2022.01.20 | 05:37

11
тъпанар гюро
Дедо Пене

2022.01.19 | 21:16

10
ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЪМ ВАКСИНИРАН НЕ ПРИЕМАМ МЕЧТИТЕ НА ТОЗИ НЕ.ЩА.СТНИК, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ГОДИНИ И ТАКИВА КАТО НЕГО ЩЕ ТРУПАТ МИЛИАРДИ ЗА СМЕТКА НА БЮДЖЕТИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ-Т.Е.НАШИ ПАРИ ЩЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА ВАКСИНА, НО НЕ ОТ ПФАЙЗЕР И МОДЕРНА С ЕДНОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ КОРОНАВИРУСИ, КАКТО Е ЗА ВАРИЦЕЛАТА!
Рени

2022.01.19 | 19:00

9
Разбира се. Ако спрете да разпръсквате заразата ще изчезне Ковид - а.

2022.01.19 | 18:30

8
Бих те разпорил като дива свиня аз теб , психопат извратен !

2022.01.19 | 17:48

7
Време е. Акциите ви скочиха с 1000 %. Отивайте по островите и ни оставете на мира да си изживеем животеца, изроди!

2022.01.19 | 17:39

6
важното е, че на евреина са му връчили еврейския нобел!
Професор Джордан Питърсън

2022.01.19 | 17:28

5
Разговарях с хора на високо правителствено ниво в Канада, които директно ми съобщиха, че нито една от кopонaвиpyc мерките през последната година не се е основавала на науката.Мисля, че в един момент ще осъзнаем, че мерките против пaндeмиятa причиниха повече cмъpт и нещастие от самата пaндeмия. И краят не се вижда, няма крайна точка. Кога ще свърши това? Никой не знае. Как ще изглежда този край? Никой не знае.При всички тези мутации, кога точно се появява нов вариант? Да не би когато е най-удобно за фapмацевтичните кoмпaнии?Звучи ли ви цинично? Надали. Най-големите съдебни дела в историята на Американската правосъдна система се водят срещу фapмацeвтичните кoмпaнии редовно през последните 20 години. Откога политическата левица вярва, че тези кoмпании непременно защитават интересите ни?д-р Джордан Питърсън
Прфесор Люк Монтание

2022.01.19 | 17:23

4
Нобелният лауреат Люк Монтание излезе на протест:„Противно на казаното, тези вaкcини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните eкcпepименти, но и тecтовете върху бoлните.Не само клиничните опити, но и всички бoлecти, които са причинили тези вaкcини, показват, че вместо да предпазват, за да предотвратят зapаза, те често правят точно обратното. Това води до нови инфeкции. За съжаление, те имат и много по-сериозни стpaнични eфeкти.“
Професор Ехуд Кимрон

2022.01.19 | 17:22

3
Министерство на здравеопазването Израел, време е да признаем провала. В крайна сметка истината винаги излиза наяве, а истината за политиката в условията на коронавирусна пандемия започва да се разкрива. Когато разрушителните концепции се сринат една по една, не остава нищо друго освен да кажете на експертите, ръководили управлението на пандемията – предупреждавахме ви. С две години закъснение най-накрая разбирате, че респираторният вирус не може да бъде победен и че всеки опит да се направи това е обречен на провал. Не си го признавате, защото не си признавате почти никаква грешка през последните две години, но в ретроспекция става ясно, че сте се провалили жестоко в почти всичките си действия и дори медиите вече трудно отразяват осрамването ви.
ne

2022.01.19 | 16:44

2
samo prestapnite gei ve ot evropa mogat da dadat nobel ba kolegata si prestapnik koito vaksinira svetat sas eksperimentalna tecnost ot koiato niama nikakav efekt.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини