Коронавирусът спря работата на съда в Ловеч

  • 19 януари 2022 14:00

  • 332
  • 1
Коронавирусът спря работата на съда в Ловеч
©
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Административния съд в Ловеч Габриела Христова е поискала от Висшия съдебен съвет съда да преустанови работа за една седмица заради заболели от коронавирус и карантинирани около 1/3 от служителите му.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 773

В момента заразените с коронавирус и карантинирани служители на ловешкия административен съд са осем, за което е уведомен Висшият съдебен съвет, поясни председателят Габриела Христова.

Лекият ковид също причинява проблеми с вниманието и паметта

„Поисках указания, как да се работи в такава ситуация и евентуално да преустановим работа за една седмица".

Христова уточни, че въпреки многото болни служители съдът продължава да функционира, но всички съдебни заседания от вчера до края на седмицата са отложени.

„Въпреки напрегнатата и сложна ситуация в която съдът се намира, продължава да функционира, приема жалби и искови молби, обработват се жалбите и исковите молби, само че работата не се извършва незабавно, веднага, а поетапно и постепенно. Създадена е необходимата организация за това, отговаряме на телефони за справки".

 

Калина Христова
332 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.01.19 | 14:17

1
Нобелният лауреат Люк Монтание излезе на протест:„Противно на казаното, тези вaкcини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните eкcпepименти, но и тecтовете върху бoлните.Не само клиничните опити, но и всички бoлecти, които са причинили тези вaкcини, показват, че вместо да предпазват, за да предотвратят зapаза, те често правят точно обратното. Това води до нови инфeкции. За съжаление, те имат и много по-сериозни стpaнични eфeкти.“

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини