Проф. Ангелов: Новият COVID план няма да сработи, той е противозаконен

  • 17 януари 2022 16:33

  • 3015
  • 8
Проф. Ангелов: Новият COVID план няма да сработи, той е противозаконен
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Мерките на правителството с новото COVID райониране на страната и обвързването им с интензивните легла в болниците няма да сработи. Това заяви за БНР във Велико Търново депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш здравен министър проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31492

Като измамно определи решението на правителството за обвързване на мерките с реанимационните легла бившият здравен министър Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Новият план за пандемията: Разделен на 4 етапа – при последния се затварят бизнеси

Тези легла се запълват последни, но когато са заети консервативните легла в лечебните заведения, това е основният проблем на системата. Идеята на правителството области, които нямат достатъчно реанимационни легла, да се вливат в области, които имат реанимационни легла няма да сработи, защото чисто логистично пренасянето на един болен, който е с дихателна недостатъчност, пред интубация или интубиран с линейка, която е реанимобил с анестезиолог-реаниматор, е почти невъзможно в хода на една тежка пандемия, обясни той.

Според Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. планът е писан от хора, които не познават как работи системата на здравеопазването.

Проф. Ангелов разкритикува новия COVID план: Писан е от хора, които никога не са влизали в лечебно заведение

Той противоречи на Закона за здравето. В плана се говори за един правителствен подход - Министерският съвет взема някакви решения. Категорично това е противозаконно, тъй като решенията се вземат само по един начин – от здравния министър по предложение на главния държавен здравен инспектор, коментира бившият министър.

Повече за Коронавирус

corona
Владимир Василев
3015 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2022.01.17 | 23:36

8
И стария план беше противозаконен

2022.01.17 | 19:12

7
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.01.17 | 18:14

5
Eвoлюция нa ТВ пocлaниятa зa ковид вakсинитe: 1. "Вakсинирaнитe хoрa нe се зaрaзявaт." 2. "Вakсинирaнитe ce зaрaзявaт, нo нe ce рaзбoлявaт". 3. "Вakсинирaнитe ce рaзбoлявaт, нo лeкo". 4. "И вakсинирaнитe бoлeдувaт, нo нe cтигaт дo интeнзивнo oтдeлeниe". 5. "Вakсинирaнитe cтигaт и дo интeнзивнo oтдeлeниe, нo нe умирaт". 6." Вakсинирaнитe умирaт, нo в лeкa фoрмa". 7. "Вakсинирaнитe умирaт мъчитeлнo, нo c чиcтa cъвecт". 8. "Вakсинирaнитe щe oтидaт в рaя, a другитe прocтo щe умрaт". 9. "Умрeлитe вakсинирaни нe бoлeдувaт в рaя".

2022.01.17 | 19:11

6
До Шибам Свинята Радев.....ти не си го измислил, защото си проЗ и неграмотен платен трол!
Умник Гюро

2022.01.17 | 17:50

4
Откога обикновените настинки и грипчета започнаха да се наричат Ковид. Откога заради обикновени настинки се затварят граници, бизнеси, вкарват се хора в концентрационни лагери и болници, издават се зелени паспорти и здравите хора се обявяват за ненормални и втора ръка? Откога хората се инжектират с генетични отрови-биологични оръжия?
Тт

2022.01.17 | 17:30

3
Що не млъкнеш бе ботокс. Лекар не си,политик не си. Какво си ? Недорозумение може би ?
Тт

2022.01.17 | 17:30

2
Що не млъкнеш бе ботокс. Лекар не си,политик не си. Какво си ? Недорозумение може би ?

2022.01.17 | 17:02

1
И ТИ СИ ОТКРОВЕН ПЕДЕР,НО ТЕ ИЗТЪРПЯВАМЕ НЯКАК СИ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини