Годеницата на починалия от COVID-19 попфолк певец Ангел: От болницата не ми се обадиха за смъртта му, казаха ми, че нямат телефон

  • 27 септември 2021 12:25

  • 26290
  • 6
© Кадър: Bulgaria ON AIR

COVID-19 погуби поп-фолк певеца Ангел Иванов. Той е починал в столичната болница ИСУЛ, съобщиха негови близки. Те обаче твърдят, че има много неясноти около смъртта му.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27659

Близките на поп-фолк изпълнителя Ангел настояват за подробности около смъртта му. Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за коронавирус. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му. 

Викнахме линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат. Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, гореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят, разказва годеницата му Христина Пейкова. 

COVID-19 покоси поп-фолк певеца Ангел

След няколко дни престой в лечебното заведение без обяснение лекарите решат той да бъде преместен в болница ИСУЛ. 

На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода, допълни тя.

Проф. Кожухарова: Над 99% от починалите от COVID между март и септември не са били ваксинирани

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато последно се чуват, той ѝ споделя, че са започнали да му вливат успокоителни. 

Вечерта в 9:30 му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо. Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболяване, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те ми отговориха отговори, че нямали телефон, допълни още годеницата на изпълнителя.

496 новозаразени с коронавирус у нас за денонощието

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха пред Bulgaria ON AIR за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече подробности. А близките на изпълнителя са готови да търсят  докрай причината за смъртта на Ангел.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27659

Повече за Коронавирус

corona
Владимир Василев
26290 6

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2021.09.27 | 17:44

4
Отровите, наричани "ваксини", израждат генетично човешките клетки. Те предизвикват непрекъснато произвеждане на отровни протеини, които завземат тялото и водят до спиране на важните човешки органи. Отровите-ваксини убиват хората.

2021.09.28 | 00:17

6
Ти да видиш :). Тия простотии по рождение ли ти идват или са придобити после.

2021.09.27 | 14:47

3
Умоляват ни да се ваксинираме уж да ни спасят, а заради липса на тест не те лекуват. Ами дайте безплатно тест! Ами що не лекувате? НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!
Thomas coo

2021.09.27 | 20:22

5
Тестът е безплатен. Тоя тулуп не е искал да се тества за нещо в което не вярва
да

2021.09.27 | 14:31

1
АБЕ КАКЪВ КОВИД БЕ, НАЛИ ВЕЧЕ Е НЯМАЛ ПЛЕВМОНИЯ И СЕ Е НАЯЛ ВЕЧЕРТА С КЪРНАЧЕТАТА СПОРЕД БЛИЗКИТЕ МУ. ПРЕЗ НОЩТА Е ПОЧИНАЛ ОТ ИНФАРКТ. СТИГА С ТОЯ КОВИД БЕ ИДИОТИ ЛЪЖЛИВИ
Thomas cook

2021.09.27 | 14:42

2
Да прав си! Статията пише нещо съвсем различно, обаче ти сигурно си му светил. Такоз е то: предписал е с кока и е умрял от инфаркт. Кислород му е трябвало защото е бил много преял.

Добави коментар

Водещи новини