Д-р Маджаров: Пред цялото общество имаше един приоритет - предпазване от Koвид

  • 18 септември 2021 11:41

  • 1362
  • 2
Д-р Маджаров: Пред цялото общество имаше един приоритет - предпазване от Koвид
© Булфото

В зала 1 на НДК, при спазване на всички противоепидемични мерки, започна Отчетно-изборния Събор на Българския лекарски съюз (БЛС), информираха от съсловната организация.

Д-р Иван Маджаров- председател на УС на БЛС коментира пред началото на форума за представителите на медиите, че приключва един успешен мандат, в който Управителния съвет е защитавал интересите на съсловието.

 „На фона на предизвикателствата, пред които бяхме изправени и политически и свързани с пандемията, ние реално нямаше как да изпълняваме други приоритети, защото пред цялото общество имаше един приоритет - предпазване от Ковид инфекцията“, заяви д-р Маджаров.

Снимка: Булфото

На събитието делагатите се запознаха и с Отчета за дейността на Управителния съвет, на Контролната комисия и на Комисията за професионална етика на БЛС за изтеклия мандат 2018-2021 г.

Математикът Лъчезар Томов: Никой не иска локдаун, но накрая просто ще се случи

Трябва да има и избор на ново ръководство - председател на УС на БЛС, зам.-председатели, главен секретар и членове на Управителния съвет, председатели и членове на Контролната комисия и Комисията по професионална етика, както и членове на Висшия медицински съвет.

Отчетно изборния събор се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки, съгласно   Заповед № РД-01-748/02.09.2021 г.  Екип на столична  РЗИ направи проверка и констатацията е, че Събора се провежда съгласно Заповедта и няма нарушения.

Борислава Бибиновска
1362 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БЛС?

2021.09.18 | 12:06

2
Мафията с бели престилки дискутира как да продължава да държи народа хронично болен, докато го дере през НЗОК и частно.
Хххйкккдхй

2021.09.18 | 11:51

1
Само ковид ли има вече няма други заболявания болниците убиват нарочно

Добави коментар

Водещи новини