Проф. Богов категоричен: За всички трансплантирани пациенти се полагат адекватни грижи

  • 06 януари 2021 09:38

  • 260
  • 2
Проф. Богов категоричен: За всички трансплантирани пациенти се полагат адекватни грижи
© Архив

„Трусовете в столичната „Александровска” болница вече са история”. Това заяви в ефира на Нова телевизия директорът на здравното заведение професор доктор Борис Богов по повод колективната оставка на екипа на Клиниката по нефрология и трансплантация.

Решението за напускането на медиците преди няколко месеца дойде заради преструктурирането на отделенията заради COVID-пандемията.

Какво следва след подадената колективна оставка от екипа на Клиниката по трансплантация в Александровска болница?

Клиниката по  нефрология и трансплантация вече има нов началник, който по нищо не се различава от предишния. Дейността на клиниката не е спирала от създаването на COVID-ситуацията и преструктурирането й и преместването й на друго място”, категоричен е той.

Назначени са нови лекари и медицински персонал в клиниката. „За всички трансплантирани пациенти се полагат грижи”, посочи професор Богов.

Последвайте канала на

Novini.bg
260 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Zdf

2021.01.08 | 17:50

2
Абсолютно вярно евала за коментара не че и при Паскалев бяхме нещо по различно

2021.01.06 | 11:04

1
Абсолютен бо.клук и лъжец!!!!!!! Настоящият персонал е ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО незапознат и некомпетентен с материята. Пълна трагедия е организацията на клиниката!!!!!!! Новите работещи не могат да дадат смислен отговор на нито един елементарен въпрос!!!! Единственото което чува човек е - не мога да ви кажа, ние сега започваме да се занимаваме с това!!!!! Този трябва да бъде отстранен от поста си максимално бързо!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини