11 души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в област Търговище са настанени в болници

Единадесет души от новооткритите общо 18 случая на коронавирус в област Търговище са настанени в болници. Общият брой на диагностицираните с коронавирус жителите на областта става 1844, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18493

Новите случаи на заболяването са разпределени както следва: община Търговище - 9, община Омуртаг - 4, община Антоново - 3 и община Попово - 2. Сред жителите на община Опака не са установени нови заразени.

В лечебни заведения за болнична помощ са настанени 11 от заболелите, чиито резултати от PCR-изследване са се позитивирали през последните 24 часа. Останалите новозаразени са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ-Търговище.

1826 са диагностицираните с COVID-19 жители на област Търговище

В област Търговище днес е регистриран един смъртен случай, вследствие на COVID-19. Починала е жена на 69 г. от Търговище, уточняват от Щаба.

 
Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18493

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.12.06 | 20:06
    5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
  2. 2020.12.05 | 18:03
    в болниците инжектират разни съмнителни препарати на хората , нещо нередно става в тия болници да знаете, братовчед ми умря за 2дни от на 30г. здрав като бик , вкараха го в ковид отделение без да му правят каквито и да било изследватия , а един възрастен човек дето беше вече с положителен ковид тест изобщо не го приеха. Ива нещо нередно и престъпно в цялата работа. Хора осъзнайте се.Опитват се да ви приспът, избиват ни.
  3. 2020.12.05 | 17:57
    Тровят ни с H9875 ,,невро пневмонит" и тежки метали. Изсипват ги със самолети и в болниците също , зо са има ,,заразени " и ковид цирка да върви. Прочистват територията. Ще има война да знаете. В различните държави,,втората вълна ковид " протича поразличен начин" март месец беше само загрявка . Истинският цирк тепърва започва.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Избрано от Интернет