Славчо Атанасов е с COVID-19

Пловдивският депутат и бивш кмет на града Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия е с COVID-19.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18550

Днес е излязъл положителният резултат от PCR-теста му. Той се чувства добре и е на домашно лечение, разкри пред БНР PR-ът на НФСБ Румяна Тодорова.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса

Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия е заявил, че ще продължи да работи, като участва в заседанията на парламента онлайн. За заседанията на комисиите има вариант да упълномощи писмено свой колега как да гласува.

Атанасов е 4-тият депутат от "Патриотите", който се зарази с COVID-19. Преди него с болестта се пребориха успешно народните представители от ОП Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски, Росен Живков и Йордан Апостолов. С COVID-19 бе и сегашният кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, а екскметът и настоящ депутат от ГЕРБ Спас Гърневски все още се бори със заразата.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18550

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Избрано от Интернет