Все повече се е разраснало огнището от COVID-19 в Дома за възрастни до село Пъстрогор

Разраснало се е огнището на COVID-19 в Дома за възрастни хора с психични разстройства до свиленградското село Пъстрогор, където на 18 ноември бяха установени петима потребители с инфекцията. От предприети 110 PCR-теста в социалната институция положителен резултат са отчели 13 потребители и 11 души от персонала, съобщи Областният кризисен щаб в Хасково, предаде БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18617

Всички заразени са безсимптомни. Сред тези с позитивни тестове са 4 медицински сестри, 3-ма санитари и 4-ма служители. Положителните лица са отделени в самостоятелно помещение. На сградата е предписана крайна дезинфекция, уточняват от щаба.

COVID-19 уби още шест души в Хасковска област

За последното денонощие на територията на Хасковска област са били регистрирани 118 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, починалите са 6 и излекуваните един.

 

 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18617

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.11.27 | 09:40
    Най тежката поради вашите " НАВРЕМЕННИ " мерки. И днес училищата и чалготеките ще работят до откат.Да не би някой да пропусне заразата. Като за последно, вярвате ли да затворят навреме?От една седмиа я мътите. Та това са 10000 нови случаи. Луди ли сте или злонамерени!Какво ви е направил този народ от чиито данъци живеете?
  2. 2020.11.27 | 09:19
    На фона на ежедневният стрес по темата,на който сме подложени от медиите...- По-грозна и стресираща снимка не можахте ли да намерите...?!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Избрано от Интернет