Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за денонощие в Ловешка област

Рекорден брой заразени с коронавирус са хоспитализирани в болници за денонощие в Ловешка област.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15921

От новодиагностицираните с COVID - 19 56 души половината са настанени за лечение в болници, съобщават от Регионалната здравна инспекция в Ловеч.

Най-много са новозаразените в община Ловеч - 26.

Сред заразените в областта са и три медицински лица - медицинска сестра от МБАЛ- Ловеч и двама лаборанти от болниците в Ловеч и Луковит.

С коронавирус е учител от ОУ "Хр.Никифоров" в Ловеч, който не е бил на работа повече от две седмици и ученик от Профилираната природо-математическа гимназия, карантиниран от 18 ноември по повод положителен случай в семейството, поради което допълнителни противоепидемични мерки в училищата няма да се предприемат.

За последното денонощие в областта са починали трима души с коронавирус и придружаващи заболявания и 55-годишна жена от Ловеч без придружаващи заболявания.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15921

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.11.22 | 19:13
    На фона на всичко това уважаемите министърчета на здравеопазването и образованието вкарват поетапно всички ученици в час с цел да не би някой да пропусне заразата и съответно да я разпространи .Плюс дискотеките.. Да им благодарим.Хора пазете се от тези хора. Моето дете няма да ходи на училище при тези условия и да ми носи зараза у дома, без вина виновно!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет