Фандъкова: Съгласна съм с министър Ангелов

Столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска отговори на призива на здравния министър проф. Костадин Ангелов, като потвърди, че в IV градска болница е наложен одит, който да установи причините за отказа от хоспитализиране на пациент със съмнения за коронавирусна инфекция. Кметицата отговори с публикация в социалните мрежи.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16097

„Напълно подкрепям позицията на министър Ангелов, че болници, които отказват да разкрият легла за КОВИД, не трябва да получават финансиране от Здравната каса“, написа Фандъкова в страницата си във Facebook.

Ангелов поиска първа оставка на болничен директор заради отказ да лекува COVID-19


Тя разкритикува остро поведението на д-р Аркадий Иванов в ролята му на директор на лечебното заведение.

Фандъкова подчерта още, че отговорността на административния ред на прием на пациенти е в отговорността само на директора на съответната болница.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16097

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.11.01 | 05:29
  Хубаво е когато фандъкова показва грешките на докторите, но трябва да и се казват и нейните гешки. Освен че не поставя навеси със пейки на спирките на градския транспорт кметството ги премахва и не слага други. Така като застудее много хора ще се разболеят във влажното и студено време. повече от половин година на автобус 120 са премахнати някой навеси и не слагат други. Двата навеса на спирка Бесарабия са премахнати както и до слатинската река на спирка сухата река. Сега сменяваха асфалта на ул. Тодорини кукли която след реката се стеснява и се казва Летостуй. Заради стеснения участък до моста много често стават ПТП. Имаше проект ул. Летоструй да бъде разширена до пети километър на Ботевградско шосе. Това означава около 1500 метра. Но след това тази улица ще бъде дубльор на бул. Владимир Вазов когато се прави метрото. Също ще бъде дубльор и на Ботевградско шосе. Хубаво е да побърза за разширението кметицата а не да се държи като кралица. Защото на изборите може да получи шамар с глутницата на ГЕРБ.
 2. 2020.11.01 | 05:02
  Фандъкова хубаво казва грешките на лекарите, но трябва да знае и неините грешки Всеки ден след 17 часа на бул. Вардар става задръстване от пазара до метрото. Затова трябва пазара да се събори и на негово място да се изгради надлез над трамвая и друг надлез над бул. Стамбулийски, както и над метрото. Бул. Вардар има място да бъде разширен с още ленти за движение и места за паркиране. Освен това хубаво е че асфалтирахте ул. Витиня, но по хубаво ще бъде ако я продължите още 400 метра над линията с мост и да се свърже със кв. слатина. Това ще бъде много пряка връзка между североизточните и южните квартали.Защото сега връзката им е през центъра и става задръстване и замърсяване.Още една връзка може да се направи на старата околовръстна ж.п. линия която е премахната и под Ботевградско шосе трябва подлеза да се разшири за да може да се асфалтира и да се движат автомобили в посока към борсата в слатина. Но трябва надлез над линията за централна гара.
 3. 2020.11.01 | 04:28
  фандъкова вижда грешките на другите но нейните не ги вижда.Тя има ли представа че хората от североизточните квартали пътуват до терминал 2 с грдски транспорт за над два часа. Затова метрото от там трябва да бъде продължено под пистата и под Ботевградско шосе към североистояните квартали до Кремиковци. От Кремиковци покрай Севрната тангента трябва да се изградят нови квартали със качествени небостъргачи. Бул Сливница трябва с много ленти за движение да бъде свързан с магистрала Хемус. С незастроената площ в този раьон трябва да се изградят супер модерни квартали. Защото третия лъч на метрото може да има връзка с метрото от терминал 2. Така транспорта ще стане много удобен и там е мястото да се изгради огромен нов Национален стадион. Докога кметството и правителството ще съботират изграждането на модерен Национален стадион. Явно на изборите хората ще преценят какво трябва да направят.
 4. 2020.11.01 | 03:58
  Фандъкова е съгласна но и тя допуска фатални грешки в кметството. Това където прави ремонт на ремонтите е престъпление. Затова с асфалтаджията трябва да полагат качествен асфалт. Освен това трябва да се изградят стотици транспортни надлези за да няма замърсяване и задръстване. От Божурище до Кремиковци се сига в задръстванията по кръстовищата, по бавно отколкото от София до Пазарджик. Тя не се научи че между двете икономически зони в София трябва да има бърза транспортна връзка през центъра. Това означава че бул. Сливница трябва да бъде продължен от Сточна гара покрай Владайската река до Кремиковци и магистрала Хемус. По този маршрут трябва на всяко кръстовище да има транспортни надлези на няколко нива. Дори на кръстовищата на бул.Сливница с бул. Васил Левски и на разклона за Подуене, трябва спешно да се изгради огромно съоръжение на няколко нива.
 5. 2020.11.01 | 03:19
  Всички лекари са дали клетва че ще лекуват болните. Но те превръщат професията си в търговска фирма. Много от тях са срам за професията. Ако се извика бърза помощ от чужбина ще дойдат по бързо. Има лекари на който трябва да се забрани да практикуват.дори трябва да бъдат осъдени.
 6. 2020.11.01 | 01:08
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
 7. 2020.10.31 | 22:48
  КАКВИ ОБЯСНЕНИЯ, КАКВИ ОПРАВДАНИЯ, УВОЛНЕТЕ ГО ТОЗИ, ИМА ЗАКОН ЗА ДОБРАТА МЕДИЦИНСКА ПРАКТИКА, МОРАЛ, НОРМАЛНО ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ, КОЕТО ЯВНО ЛИПСВА НА ТОЗИ КРАДЛИВ КОЛЕГА. СРАМ , ТОООЛКОВА МНОГО СРАМ. КЪДЕ Е ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, ЛИШЕТЕ ГО ОТ ПРАВА ,СРАМ ЗА ПРОФЕСИЯТА НИ.
 8. 2020.10.31 | 21:07
  АБЕ МАЙКА ВИ ДА Е.Б.А ПРОСТА, ДНЕСКА В БЪЛГАРИЯ ПОЧИНАХА 300 ЧОВЕКА! СЪС ТОЗИ КОВИД БОЛНИЦИТЕ ОТКАЗВАТ ДА ПРИЕМАТ С ДРУГИТЕ БОЛЕСТИ И ХОРАТА МРАТ.ЗА ГОДИНА ЩЕ УМРАТ 1000 ПЪТИ ПО ВЕЧЕ БЪЛГАРИ НЕПОЛУЧИЛИ ПОМОЩ ОТКОЛКОТО ТОЗИ КОВИД
  1. 2020.10.31 | 22:10
   Напълно си прав - колко хора днес умират от инфаркт, защото или не могат спешно да им помогнат, или не са им целевата група на ЕЛИТ-а, а после ги "пишат" от ковид!
  2. 2020.10.31 | 22:01
   Планът на ЕЛИТА работи с пълна сила. Докато приемаме всичко с наведени глави...така ще е
 9. 2020.10.31 | 21:51
  Ей бурсък крадлив, никой не ти иска мнението. махай се
 10. 2020.10.31 | 20:53
  Пари за COVID?-сънувай си!
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Избрано от Интернет