Излезе вторият PCR тест на министър Костадин Ангелов

И вторият PCR тест на министъра на здравеопазването Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. е отрицателен. Това съобщиха той в профила си в социална мрежа.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15701

Резултатът е станал известен тази вечер.

Министър Ангелов: За две седмици напред нямаме намерение да променяме мерките

Министър Ангелов е добавил, че ще остане у дома си до 2 ноември, когато изтича карантината му.

Карантината беше наложена на 23 октомври.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15701

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.11.01 | 21:46
  Защо му правят тест? Нали твърдят навсякъде, че ти изтича карантината и си "здрав". Аз какво да кажа на колегите?
 2. 2020.10.31 | 12:12
  За колко време ИЗЛЕЗЕ този "тест", и кой по ред е ТОЙ?!
 3. 2020.10.31 | 00:40
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
 4. 2020.10.30 | 23:04
  На този кретен защо му правят всеки ден тестове искат да го изкарат здрав насила! А бе хора казвам ви за пореден път познавам го това л-но Ангелов, той е типичен пример и символ на шуробаджанащината у нас : още като студент "връзките" го сложиха председател на студентска комисия по настаняване и тогава събираше рушвети от студентите с изнудване срещу настаняване в самостоятелни стаи и даваше парите на доскорошният ректор на МУ София и после Ректора му помогна да изкара изпитите по медицина, след това за няколко години му помогнал да защити докторат, направи го доц и проф. за нула време за сметка на по кадърни и по умни от него лекари, стана и директор и сега министър с връзки, всичко споменато дами и господа българи за период от няколко години, сега разбрахте ли защо той е от символите на шуробаджанащината у Българистан.
 5. 2020.10.30 | 23:00
  На този кретен защо му правят всеки ден тестове искат да го изкарат здрав насила! А бе хора казвам ви за пореден път познавам го това л-ни Ангелов, той е типичен пример и символ на шуробаджанащината у нас : още като студент "връзките" го сложиха председател на студентска комисия по настаняване и тогава събираше рушвети от студентите с на знидване срещу настаняване в самостоятелни стаи и даваше парите на доскорошният ректор на МУ София и после Ректора му по огна да изкара изпитите по медицина, след това за няколко години му помогнал да защити докторат, направи го доц и проф. за нула време за сметка на по кадърни и по умни от него лекари, стана и директор и сега министър с връзки, всичко споменато дами и господа българи за период от няколко години, сега разбрахте ли защо той е от символите на шуробаджанащината у Българистан.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет