Проф. Витанов: Лошият вариант за септември месец е добрият вариант за октомври

Това, което се очакваше като лош вариант за септември месец е добрият вариант за октомври. Епидемията леко се разширява. Когато излязат 100 души излекувани, 101 се разболяват. За момента имаме 30 болни деца. Това заяви в ефира на Нова телевизия математикът от НОЩ проф. Николай Витанов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13663

Според Васил Николов от ИК на качествена и иновативната образователна система в момента винаги можем да сме недоволни от нещо.

Проф. Витанов: Като нищо може да имаме около 800 починали

Доц. д-р Любомира Гломб от РЗИ заяви, че в училищата се справят много добре с насоките. "Изследването на следващия ден при контакт със заразен човек е напълно безпочвено, то трябва да се прави към края на инкубационен период", смята още тя.

"Ако мерките, които са предложени се спазват, то през октомври месец не се очаква нищо драматично. Трябва да се стегнем и да изкараме ноември месец, защото той е критичен и се появяват и другите вируси", заяви проф. Витанов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13663

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.09.21 | 11:38
  Лигавите влечуги пак изпълзяха от дупките си и започнаха да вещаят, че всички ще Омрем ЯКО...гласят ни нещо недобро, като гледам и обстановката в Европа, скоро ще получат и тук сигнал за действие за въвеждане на строги мерки.Боко затова и се опъва да си подава оставката, защото знаеше, че ще има "Втора вълна" и така се надява да си разреши проблемите с портестите като затвори пак държавата и градовете и сложи КПП-та и ще се оправдае с "пандемията" и с измисления вирОс!Предатели жалки и сребролюбци!За пари ни предават и ни правят на маймуни!Изроди мръсниии!
 2. 2020.09.21 | 11:05
  Скъпи сънародници, този човек явно има някакви странни фетиши, обича да го бият. Излиза през ден да дразни хората с цел на някой да му писне и да го спука от бой. Няма ли кой да му направи тази услуга, за са се успокои малко човечеца?
 3. 2020.09.21 | 10:11
  Идиот !
 4. 2020.09.21 | 09:21
  Математиците да си гледат математиката! По здравни въпроси - да се произнасят хората с медицинско образование. Както музикантите не дават наставления относно Ковид, редно е и математиците да се смирят, още повече този от снимката.
 5. 2020.09.21 | 09:20
  Абе спрете да давате трибуна на всякакви идиоти!
 6. 2020.09.21 | 08:54
  Знаем това, и протестите няма да спрат докато виновниците не бъдат избесени, мaмата ви седесарска разбойническа,
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Избрано от Интернет