Две учителки са с положителни проби за коронавирус в Ямбол

Две учителки са с положителни проби за коронавирус в Ямбол, но няма поставени под карантина ученици или педагози, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13663

Едната учителка е била на първия учебен ден, но не е общувала с ученици и колеги в затворени пространства. Изследвани са нейни четири колеги, с които е имала контакт от предни дни, но те са дали отрицателни проби.

Ето къде са новите заразени с COVID-19 в страната

Втората учителка не е била на работа през последната седмица и затова не се налага да се поставят под карантина нейни колеги и ученици.

Група от детска градина в Сливен е под карантина заради заразена с COVID-19 учителка

Новите случаи на коронавирус в Ямболска област са три, с което броят на инфектираните стана 389. От тях 10 са настанени в болница, 52 са на домашно лечение, излекуваните от заразата са 300, починалите са 27, а поставените под карантина - 116, допълва БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13663

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.09.19 | 07:13
    Ами то цялото население е заразено но го кара безсимптомно явно. Другия вариант е да не е истина толкова заразени учители, а да искат дистанционно при което работата им е съвсем малко , а децата се съсипват.Вместо да си употребявят учебниците дори и вкъщи трябва да четат от компютъра. И в двата случая затваряне на училища не е нужно!!!
  2. 2020.09.18 | 16:18
    a v stambul kvo staa
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Избрано от Интернет