Минимум още една година ще си говорим за COVID-19, смята д-р Таня Андреева

  • 24 август 2020 08:32

  • 2080
  • 3
Минимум още една година ще си говорим за COVID-19, смята д-р Таня Андреева
© Кадър: бТВ

Минимум още една година ще си говорим за това заболяване. Това смята бившият здравен министър д-р Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския относно коронавируса.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

Тя отправи критика към Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието относно мерките и препоръките за връщане на децата в училище.

„Противоепидемичните мерки трябва да бъдат обмислени до най-малките детайли“, каза Андреева.

Тя даде за пример, че трябва да се насочат нещата от това да има дезинфектант до задължението да има сапун.

Добри новини за COVID-19 за последното денонощие

Междувременно Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския като гинеколог отблеяза, че не се оправдават прогнозите за бейби бум за тази година заради пандемията.

„До този момент са родени около 42 000 бебета в България от началото на годината, което означава, че до края на годината ще се запази тенденцията за около 60 бебета. Притеснителни са абортите, които се правят. Това показва, че хората имат много страхове в тази ситуация“, поясни д-р Андреева.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2080 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бесепарската к.урва Андреева

2020.08.24 | 11:18

3
от коя дупка изпълзя тази гнусна змия?! Какво общо има тази ДОКАЗАНА НЕКАДЪРНИЦА с медицината и по-специално с борбата против пандемията?! Я сиктир и не давайте думата на такива болшевишки к.урви! На тази простакеса мнението по медицински въпроси е също толоквамеродавно колкото и мнението на банкрутьора Румен Гечев по финансово-монетарните ! До вчера спосранските лайномети твърдяха на горе и на долу , че НЯМА такъв вирус и че е безобиден като грип! Сиктир бе вашта мама нагла олигофренска и на бесепарските боклуци да е.ба!
Новини.бг се съчинява от един шизофреник

2020.08.24 | 09:21

1
Всички коментари срещу Президента и протестиращите са негови. Пише с големи кирилски или букви, под различни имена, включително и женски. Коментарите под собствените му статии са просташки и цинични. Улавия е замърсил Youtube по същия начин. Репортажите му в Новини.бг съдържат лъжливи диаграми и анкети. Улавия писа, че Мая Манолова звъняла в 5:00 след полицейския погром на Радев, той сам чул. Беше пуснал тук Троянски вируси за да наказва инакомислещите. НЕ вярвайте на Новини.бг и не влизайте в анкетите, може да са заразни.
В грешка си

2020.08.24 | 09:38

2
Аз пиша от Холандия. Нямам нищо общо с новинибг, обаче ме е срам от "президента" - предател и руска подложка. Против протеста съм, не защото много ме кефи Боко, а защото ако сега го свалите, това означава, че на власт идва при-руско правителство, което за мен е най- голямата заплаха за България, тъй като руснаците са нашите най- големи врагове. Затова не ви подкрепям. На изборите няма да гласувам за Боко, но правителство на радеффф е най-лошият сценарий и трябва да се избегне по всякакъв начин.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини