Жена от Нова Загора се е заразила с COVID-19 в местна производствена фирма

  • 25 юни 2020 11:25

  • 6134
  • 0
Жена от Нова Загора се е заразила с COVID-19 в местна производствена фирма
© Pixabay

Две от положителните проби на коронавирус в Сливенско през последното денонощие са от вече диагностицирани пациенти, уточниха от Областния кризисен щаб.

Така от регистрираните осем случая днес, новите случаи са шест. Става дума за двама пациенти, на които са направени контролни изследвания след проведено лечение. Но пробите са отчели положителен резултат за наличие на коронавирус.

Трима са болните в община Нова Загора, двама - в община Сливен и един - в община Твърдица, по данни на РЗИ. Хоспитализирани са трима заразени, останалите провеждат лечението си в домашни условия.

Една от пациентките, жител на Нова Загора, се е инфектирала на работното място в местна производствена фирма. За останалите епидемиологичните проучвания продължават. Към момента данните са, че те са се инфектирали от различни източници.

В област Сливен под карантина са 713 души, осем са новозаразените с COVID-19

През изминалото денонощие са извършени 308 проверки за спазване на карантина на територията на областта, съобщиха от ОД на МВР-Сливен. При направените проверки e установен един случай на нарушаване.

Извършени са девет проверки за спазване на противоепидемичните мерки - съставени са 18 протокола за предупреждение и седем акта за неносене на защитни маски.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6134 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини