87 души са поставени под карантина в Сливен

  • 23 март 2020 11:14

  • 1723
  • 0
87 души са поставени под карантина в Сливен
© Pixabay

В община Сливен 87 души са поставени под пълна карантина по предписание на РЗИ-Сливен. Това съобщиха от общинския пресцентър. До този момент няма потвърден случай на заразен с вируса на територията на общината.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Не се наблюдават сериозни проблеми и груби нарушения във връзка с организираните контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите от Сливен, организирани от полицията. По думите на кмета Стефан Радев на редовно заседание на Общинския кризисен щаб днес, в града се наблюдава завишена социална изолираност.

Масово завръщане на българи от чужбина в Пазарджик

В рамките на заседанието е станало ясно, че закупените от Общината 200 бързи теста за коронавирус за нуждите на МБАЛ "Иван Селимински", заедно с апарат за проверка на резултатите, се очаква да бъдат доставени тази седмица.

На общинския сайт е бил добавен раздел с информация за новия коронавирус COVID-19. На адрес https://mun.sliven.bg/covid-19 са публикувани актуални телефонни номера на едно място, инструкции за предпазване от заразяване и информация за вируса. За улеснение на посетителите са публикувани и линкове към сайтове за онлайн плащания за битови сметки.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини