Илиана Раева: Наско не е получил инсулт, здравословното му състояние се подобрява

  • 07 март 2016 08:47

  • 6988
  • 2
Илиана Раева: Наско не е получил инсулт, здравословното му състояние се подобрява
© Булфото (архив)

С Наско се чухме тази сутрин. Снощи до късно бях при него. Здравословното му състояние се подобрява. Вече може да става и да се разхожда. Искам да благодаря на всички лекари, които се грижат за него. Те са категорични, че не е инсулт. Най-вероятно става въпрос за някакъв проблем с вестибуларния апарат.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Илиана Раева, съпруга на Наско Сираков. Тя разкри повече подробности около здравословното състояние на бившия футболен национал. Наско се възстановява много бързо. Това е типично в негов стил. Миналата седмица се събуди, повръщаше и каза, че му е лошо. Помоли ме да извикам Бърча помощ, а той никога не е пил хапчета или ходил на лекар, каза още тя.

След погребението на Трифон Иванов Наско преживя много тежка и абсурдна катастрофа. Инцидентът е станал на Околовръстното край Казичане. Шофьор е направил обратен завой, като е използвал процеп между мантинелите. Да направиш обратен завой на магистрала? Ударът е бил страшен и жесток. Самият Наско преживя много тежко загубата на Трифон и веднага след погребението да стане тази тежка катастрофа. Лекарите казаха още, че може да има и някакъв вирус, който да е причината за влошеното му здраве. Искам да благодаря на всички за обажданията и пожеланията към Наско, завърши Раева.

Филип Епитропов
6988 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.03.09 | 21:33

2
Магистрала на Казичене.... кога я направиха...
пппп

2016.03.09 | 21:33

1
Илияно, а баща ти когато направи ляв завой, и удари мотор с момче и момиче? Забрави ли? Знаеш ли какво стана с тези деца? Питала ли си се какво им причини баща ти? Не, важното беше да подкупите съд и адвокат за да не платите за катастрофата предизвикана от баща ти.

Добави коментар

Водещи новини