Нинова: Гласувах за една по-различна София

  • 05 ноември 2023 16:12

  • 6511
  • 3
© Novini.bg

Гласувах за това от утре София да се управлява по различен начин – прозрачно, решенията да се взимат пред очите на софиянци, а не скрито. Гласувах за чиста, подредена, сигурна, спокойна София, социална община. За това хората от крайните квартали и тези в центъра да имат еднакви условия за живот. За по-различна София. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, след като даде своя глас на балотажа в София

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
додо

2023.11.05 | 18:58

1
София и България могат да се управляват ДОБРЕ САМО АКО ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ БЪДЕТЕ ИЗЛИЧЕНИ ОТ ПОЛИТИКАТА!Тя зове да гласувате но това няма значение защото нейните хора ще подправят резултата!
Емѝ...МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ- АТИЛА

2023.11.05 | 21:44

2
Блажев-Атила остава в психиатрията към затвора През следващите 30 дни Мирослав Блажев, който похити автобус с пътници на 27 януари, остава в психиатричното отделение на затвора в Ловеч. 20:00 | 6 февруари 2009 10 320 Това реши Районния съд в града, съобщи БТА. Окръжният съд потвърди вчера мярката "задържане под стража" след обжалване на Блажев, в което той настояваше за по - лека мярка - домашен арест. Съдебният състав на Окръжния съд препоръча на Районния съд да вземе решение къде да премести задържания, за да не остава той в психиатричното отделение на затвора. Адвокатката му настояваше той да бъде преместен в съдебното отделение на Държавната психиатрична болница в Ловеч, но нейният директор д-р Митко Митев, който беше експертно лице, обясни, че от 2003 година в отделението не се настаняват лица с мярка "задържане под стража". Мирослав Блажев има право да обжалва решението в тридневен срок, но той заяви, че няма да направи това до изготвянето на тройната съдебно психиатрична психологична експертиза през следващите 30 дни.
кореняк софиянец

2023.11.06 | 12:01

3
бегай си обратно в крушовица, биволице.

Добави коментар