Асен Василев: Може и трябва да се увеличат заплатите у нас

  • 21 март 2023 13:33

  • 3181
  • 2
© Novini.bg

Не само че може да се случи увеличение с 45% на работната заплата за следващите три години, а и трябва да се случи. Това, което виждаме, е че европейските цени вече са у нас. Истината е, че даже и да се задейства КЗК, цените няма как да станат драматично по-ниски. Като купуваме яйца от Латвия, Германия също купува яйца от там, продават ни ги на една и съща цена. Внасяме 50% от зеленчуците, 70% от месото. Ако ги произвеждаме в България, ще поевтинее цената, но производителите ще изнасят и в Европа. Това заяви Асен Василев от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ пред медии в Кюстендил

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.21 | 22:46

2
Европейските граждани ще се събудят и надигнат на въстание от почти всички държави членки на ЕС след като стане непоносимо обедняването и финансовата криза. Едни такива вълни и ще пометат всички правителства, които водят политика в ущърб на интересите на своите граждани.Нащо спасение е ПП и Да България.

2023.03.21 | 22:44

1
Най - важното е никога , ама НИКОГА да не се забравя за кражбите , убийствата и геноцида над възрастните българи , простащините и идиотщините по време на 12 годишното управление на чекмеджетулупа Борисов и ГЕРБ ! Възмездие и тоталното им изчегъртване са необходими !

Добави коментар