Радев за поискания му импийчмънт: Партиите на войната нека първо да спечелят изборите

  • 14 февруари 2023 12:41

  • 33600
  • 9
© БТВ

По повод някои призиви на бивши народни представители – нека е ясно, партията на войната нека спечелят изборите, нека съставят правителство, нека поемат отговорност за решението българската армия да предаде оръжие на Украйна. Хора, които не разбират абсолютно нищо от военно дело, правят всичко възможно да ни въвлекат в процесите на ескалация, които не могат да контролират. Така президентът Румен Радев коментира пред медии възможността за неговия импийчмънт

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 9

Добави коментар
ЛУСТРАЦИЯ И КАСТРАЦИЯ НА РУСКАТА ПЕДЕРАЦИЯ

2023.08.05 | 17:51

9
В БЪЛГАРИЯ Я ИМА,Я НЯМА ЕДИН ФАЙТОН БЪЛГАРИ...ИБАН ИБАН ОФФФ... 13ВЕКА НЕ ВИ СТИГНАХА ЗА ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯТ ЦЕНТЪР,КЪДЕТО САШО ТАРАШО НА КОН ИЗ ДЕН В ДЕН ШИБА 240/те ДАШНИ БАБАЧКИ...ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО.ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...ПУТИ Е НАШЕТО СЛЪНЦЕ ПУТИ Е НАШИЯТ ЦАР БЪЛГАРСКО НЯМАМЕ ЗРЪНЦЕ ПУТИ Е НАШ ГОСПОДАР...ИБАН ОФФФ... КЪДЕ ДЯНАХТЕ СТИХОВЕТЕ НА ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА,ЗА КОИТО ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ ЗАМАЛКО ДА ГО СМЕЛЕТЕ НА КАЙМА И ДА ГО ИЗЯДЕТЕ НА КЮФТЕТА!?...

2023.02.16 | 18:05

8
ПРЕЗИДЕНТА Е БОЕЦ ОТ БНА А ВИЕ СТЕ КАЧАМАРНИЦИ.
Защо го допуснахме, българи?!

2023.02.14 | 17:07

2
Мазната мутра с дългия нос и грозната брадавица е проклятието, позора, резила и голямата трагедия на държавата ни! Защо го допуснахме, българи? Защо повярвахме на един червен и в червата фатмак, лакей на кремълския злодей и лизач на задника му? Защо го допуснахме, българи?!
Сали

2023.02.16 | 05:25

7
В миналото предателите са ги убивали с камани
Пешо

2023.02.15 | 07:18

6
Г-н ПРЕЗИДЕНТ,не разбрахме,"партиите" на ВОЙНАТА или на "специалната операция" ???????????????
Къде е?

2023.02.14 | 22:29

5
Къде е новият Левски, който да поведе народа срещу този отвратителен национален предател и подлога на прогизналата империя на болния от рак кремълски изрод с увредения мозък?
Тоя е наглец!

2023.02.14 | 20:41

4
"Парламентът саботирал съдебната реформа"! Наглец, коварен, долен и мърсен измамник! Съдебната реформа, фатмако с фуражката на кухата ти кратуна, беше саботирана лично по твое нареждане, защото така ти заповяда началника ти - кремълският злодей и масов убиец! Кого лъжеш бе, селяндурино от Славяново?! Ти нали си подложил насрания си задник на Кремъл, възложи мократа поръчка на сакатото учиндолско чудовище, на сикаджийската мутра и на милиардера в сараите, те пък с удоволствие станаха палачи, свалиха Кирил Петков, саботираха съдебната реформа, провалиха и този парламент, за да ти осигурят още два месеца еднолична власт! А, и да запазят Бръснатаат Кратуна с каскета, който прикрива чудовищните им грабежи и престъпления! Затваряй си мърсаната уста, фатмак мърсен, ча Господ ще те накаже и ще ти я затвори завинаги!
Адмирации за Норвегия! Срам за селяндурина - фатм

2023.02.14 | 17:25

3
Мазно и противно нищожество, дето Кремъл те назначи за "бъргарски" президент! Норвегия подарява на Украйна осем танка "Леопард"! Ама то пък, ти нали си подложил задника си на кремълския изрод, не ти пука, нали?

2023.02.14 | 16:11

1
Радев е новият диктатор на българия подържат го само бсп и възраждане

Добави коментар