Денков: ГЕРБ и ДПС биха могли да подкрепят целите и дейностите в програмната декларация

  • 03 януари 2023 13:49

  • 1206
  • 3
© Novini.bg

Реалист съм. Знам, че целите, които сме поставили и дейностите, които сме включили за постигане на тези цели, са реалистични. Те са обединяващи. Тук-таме има текстове, по които може да спори една или друга политическа сила, като се изключи "Възраждане", която очевидно има съвсем други представи за това как трябва да се развива България. Очаквам, че ГЕРБ и ДПС, почти без изключение, биха могли да подкрепят всяка една от тези цели и дейности. Ако бъде подкрепена декларацията, тя ще остане като документ, който обединява всички политически сили оттук-нататък. Ако има такова положително решение, тогава ще търсим състав на Министерски съвет, който може да изпълни тези дейности със съдържание. Ако няма подкрепа за обединение около тези дейности, очевидно, че няма как да предлагаме кабинет. Това заяви пред журналисти номинираният от "Продължаваме промяната" за министър-председател акад. Николай Денков

Коментари 3

Добави коментар
Фермин на Вие

2023.01.03 | 21:13

3
Уж академик, а не му стига акъла да събере две и две и да разбере, че не е пет и *ура ми кабинет.
Шарлатания по Харвардски

2023.01.03 | 21:03

2
Обикновенни шарлатани и измамници. Май ви тресе "импотенцията" на Асен Швестера. В изолация сте бе келеши - не го ли разбирате?
ДЕНКОВ ШАРЛАТАНИН

2023.01.03 | 16:14

1
Денков, не очаквай подкрепа от коалиция ГЕРБ-СДС , а така също и от ДПС. Тези партии са сериозни и не подкрепят шарлатани!

Добави коментар