Асен Василев: От ГЕРБ искат да се върнем отново към постната пица, за тях това е по-важното

  • 27 септември 2022 12:32

  • 2164
  • 5
© Novini.bg

Г-н Борисов още миналата година го поканихме на дебат, сега пак го поканихме, но дебат за съжаление не се състоя. Доста е безотговорно да нямаме истински дебат за бъдещето на България. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев по време на среща с жители на Хасково

Коментари 5

Добави коментар
СРЕДЕН ПРЪСТ, ДА ГО ДУХАТЕ

2022.09.28 | 09:31

5
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Ицо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев.
ПРОВАЛЪТ НА ЕДИН НАРКОМАН И АСАН ПЕДЕРАСТ

2022.09.28 | 09:29

4
КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ДА ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСИТЕ: По ваше нареждане ли "Булгаргаз" сключи договор с компанията "WHITE&CASE" за 1 млн. лв.? Това не е ли престъпна договорка с фирм МЕТ, която е продавала газ на завишени цени на страната ни? По този начин отклонявахте ли пари към офшорки? Специални служби вече притежават оригиналните документи. Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .Той е със среден статус, личен счетоводител на простО Киро.
ДАЛАВЕРИСТИ

2022.09.28 | 09:27

3
Службите разследват съпредседателите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев, както и един от най-близките им хора Даниел Лорер. Разследването е във връзка със сключването на договори за покупка на газ през посредници и ощетяване на хазната за около 100 млн.
КРАДЦИ, МОШЕНИЦИ с 12 кенефа

2022.09.28 | 09:25

2
Лъжи, лъжи и пак лъжи. Кирил Петков и Асан Василев виждат само това което им се иска да видят. Нямат никакви факти, а и обвиненият е невинен до доказване на противното. Сега се води ожесточена предизборна борба .всеки кандидат депутат се изказва със самочувствие, но без да е много сигурен в правотата на думите си. ЗАТОВА КАЗВАМ: писна ми от лъжите на Кирил Петков и Асан Василев. Тяхната промяна в политиката е ИЗМАМА.

2022.09.27 | 20:00

1
Стига с тоя педераст

Добави коментар