Асен Василев: Най-накрая трябва да отлепим от прехода и да станем нормална европейска държава

  • 26 септември 2022 19:39

  • 443
  • 6
© Novini.bg

Усеща се известна умора в гражданите, че за четвърти път трябва да ходим на избори. Някои хора казват - писна ми, вече няма за какво да се гласува. Искам да кажа на всички тези хора - излезте и гласувайте. Дори да кажете "Не подкрепям никого", това пак е активно отношение към това кой да управлява страната. Това е изключително важно за всички, за да имаме възможност да сложим край на този 30-годишен преход, да спрем да се въртим на едно място, да отлепим и да станем една нормална европейска държава, каза в Стара Загора съпредседателят на съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев

Коментари 6

Добави коментар
ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ

2022.09.27 | 09:12

6
Гласувайте за ПП, да си довършим комисионните и да си напълним семейните бюджети. Който не гласува за Кирил Петков и Асен Василев ДА ГО ДУХА!ПРОСТ НАРОДА, гласувайте за нас.
ПИСНА НИ

2022.09.27 | 09:10

5
ОЛИГАРСИТЕ-СПОНСОРИ В СЯНКА, укриващи се кой в Дубай, кой в Белград, кой – зад паравана на медийната си империя; ПОХИТЕНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ БТВ И НОВА – медии с неясна собственост, които пропагандират цялата тази мръсотия; ТОЛЕРИРАТ ПП.
Киро в пандиза

2022.09.27 | 09:08

4
Най накрая трябва цялата ви гей групичка да влезете в панделата при мангалите - и ти и кицата и Ристьо мазното и гномчето - а да не забравим и Корна - ама тя в Сливенския. тогава страната наиснина ще се успокои.
НИЕ ПОМНИМ

2022.09.27 | 09:08

3
Кирил Петков и Асан Василев виждат само това което им се иска да видят. Нямат никакви факти, а и обвиненият е невинен до доказване на противното. Сега се води ожесточена предизборна борба .всеки кандидат депутат се изказва със самочувствие, но без да е много сигурен в правотата на думите си. ЗАТОВА КАЗВАМ: писна ми от лъжите на Кирил Петков и Асан Василев. Тяхната промяна в политиката е ИЗМАМА.
ТОТАЛЕН ПРОВАЛ ЗА ТЪРГАШИТЕ ОТ ПП

2022.09.27 | 09:06

2
КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ДА ОТГОВОРЯТ НА ВЪПРОСИТЕ: По ваше нареждане ли "Булгаргаз" сключи договор с компанията "WHITE&CASE" за 1 млн. лв.? Това не е ли престъпна договорка с фирм МЕТ, която е продавала газ на завишени цени на страната ни? По този начин отклонявахте ли пари към офшорки? Специални служби вече притежават оригиналните документи. Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .Той е със среден статус, личен счетоводител на простО Киро.

2022.09.26 | 21:08

1
Педерасчето Асенчо

Добави коментар