Асен Василев обеща, че Борисов ще види килията за повече от 24 часа

  • 16 септември 2022 17:09

  • 7628
  • 6
© Novini.bg

Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията за 24 часа, живот и здраве, когато продължим да управляваме заедно, ще си довършим работата. Това заяви от Сандански съпредседателят на “Продължаваме промяната” Асен Василев

Коментари 6

Добави коментар
ВЪПРОС КЪМ ВАС МОШЕНИЦИ

2022.09.18 | 16:07

6
Къде изчезнаха 9 милиарда лева, които Кирил Петков и Асен Василев опукаха в началото на жалкия си мандат? Къде са 9-те милиарда? И пак. Къде са 9-те милиарда? Ало, Кире? Къде са 9-те милиарда? Асене? И още. Къде са 9-те милиарда? Лорере? КЪДЕ СА 9 МИЛИАРДА?
ПРЕДСТОИ ГОЛЯМАТА НОВИНА

2022.09.18 | 16:06

5
Асен Василев е в процес на задълбочено разследване за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания.
КРАДЕЦЪТ КРЕЩИ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

2022.09.18 | 16:05

4
Бардак! Г-н Гешев, време е! Вече е официално - Кирил Петков и Асен Василев са оставили държавата без газ. Заварихме пълен бардак в енергетиката, от 1 октомври няма осигурен никакъв газ, обясниха служебният министър и кризисният щаб на извънреден брифинг. Да, бе, "бардак" е думата, и ние това пишем от половин година. Не само в енергетиката. А в министерството на културата не беше ли бардак, еднополов, със субстанции? А във финансите и НАП с кокорчовците? А в икономиката - покрай партийните назначения на другарката Нинова? А в спорта - покрай мутренската агитка на Руди Гела? А в самия Министерски съвет - с кристалите, пиците и парапетите? С любовницата на държавна служба? За пореден път се обръщаме към почитаемия г-н Гешев с въпрос: "Кога започва разследването срещу Кирил Петков и Асен Василев за безпрецедентната в историята ни газова далавера?" Това е най-спешното. Задава се свирепа зима без отопление, в която ще оживеят май само некъпаните протестъри
miso

2022.09.18 | 13:07

3
bratja balgari tova sa hitri mo6enici.glasuvaite za vazrajdane
ПП АСЕН ВАСИЛЕВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ДАЛАВЕРИ

2022.09.17 | 10:43

2
Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .Той е със среден статус, личен счетоводител на простО Киро.
ПП АСЕН ВАСИЛЕВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ГОЛЕМИ ДАЛАВ

2022.09.17 | 10:42

1
Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .Той е със среден статус, личен счетоводител на простО Киро.

Добави коментар