Рашков: ПП направи първите стъпки за стандарта на живот и срещу отровните храни от Капитан Андреево

  • 02 септември 2022 09:19

  • 1834
  • 2
© НОВА

"Политическият предизборен сезон ще протече нормално. Не мисля, че ще има ожесточение. "Продължаваме промяната" направи вече първите си стъпки и показа, че е възможно да направи нещо добро, да вдигне стандарта на България. Да увеличи пенсиите, да вдигне заплатите, да направи безплатни детските градини и още".

Това заяви в ефира на Нова тв Бойко Рашков, бивш вътрешен министър

Коментари 2

Добави коментар
ЧАШКО ДАМАДЖАНАТА

2022.09.03 | 09:00

2
Продължаваме промяната” ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и Бееее Се Пе ,изграждат предизборната си кампания върху три кита: - Безпардонно и безскрупулно очерняне на противника. Бой по ГЕРБ по всички правила на публичните атаки без правила. Персонална война срещу Бойко Борисов, на принципа: партията става, но лидерът да се пенсионира. - Заплахи: внимавайте какво правите, ние след 3 месеца се връщаме! - Манипулации: Светът си говори само с Кирил и Асен. Брюксел и Вашингтон им се доверяват. Те са говорителите на световната прогресивна общност. Никой друг. Определени са. Посветени са. Останалото са обичайното: лъжи, лъжи, лъжи. Прехвърляне на проблемите от болната глава на здравата. Опорки: много сме добри, даже отличници - но не ни дадоха да управляваме, защото срещу корупцията се бориме. Елементарно. Но работи. Още има хора да им се връзват на измислиците. ------------------------------------------------------------------- Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%. --------------------------------- Изборните листи за предсрочния парламентарен вот на ПП са пълни с познати шмекери. Дамаджаната, Руди Гела, Лена Парапета, Баджото, Кокорчо, Хазарта, Лореалите, Настимир цветарката...Перник вече не е град на винкелите, а на дринкелител.Преобладават водачи с нарицателни прозвища – Дамаджаната, Лена Парапета, Руди Гела, Миро Баджото, Кокорчо- ДА ГО ДУХАТЕ, Хазарта -Средния пръст, Лореалите Най-силен потрес буди факта, че първи в листата на „промяната“ в Перник ще е пияницата Бойко Рашков известен като Чашко Дамаджаната с 12- клозета.
Наесен с песен в Софийския

2022.09.02 | 20:36

1
Дамаджанке - а пък теб ако знаеш как те очакват в Софийския мангалите направо още от сега ще се затичаш с кофа вазелин. Ама ще почакат още месец - месец и половина. Косичката ще ти опада.

Добави коментар