Тошко Йорданов: При президентската република отговорността е ясна

  • 29 август 2022 09:02

  • 2347
  • 4
© НОВА

Ние ще питаме хората дали искат президентска република. Трябва да се свика Велико народно събрание и промяна в Конституцията. Ще зададем въпросът така, че ако хората го подкрепя, то ще стане задължително НС да разгледа и да се стигне до Велико народно събрание. Хората ще кажат, ако има достатъчно гласове, то няма да има значение дали на политиците им се иска или не. Това заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов в ефира на Нова телевизия

Коментари 4

Добави коментар
????

2022.08.29 | 15:36

4
Че СЕГА,какво НЕ Ви е ЯСНО бе,"другарю" Тошко?!?!?! А бе,Тошко,Що е ТО "дпс"????????????????? А що е ТО ОПГ "герб"?????????????????????????? А КЪДЕ е "бсп"?!?!?!
паула фокс

2022.08.29 | 11:38

1
!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
паула фокс

2022.08.29 | 11:39

3
nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..
паула фокс

2022.08.29 | 11:39

2
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...

Добави коментар