Кирил Петков: Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов

  • 24 август 2022 16:25

  • 10741
  • 4
© БТВ

Току-що заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов. Омръзна ми от тези мутренски похвати. Това заяви бившият министър-председател Кирил Петков пред журналисти.

Коментари 4

Добави коментар
Диди

2022.08.24 | 21:49

4
За половин милион се завежда дело в друг съд. Менте министър с една лъжа си организира сам пресконференция.
Прост(о) Киро

2022.08.24 | 19:36

2
Попитали Киро Тъпото - не се ли притеснявате, че ще бъдем на студено през зимата? Кицата отговаря - повече ме притеснява да не съм на "топло" Аз пък му го пожелавам искренно. Да се запасява с вазелин щото ще му трябва. Този път фатмака няма да работи за него и ще му го нахули до макарите.
Киролацията на К.у.р.о

2022.08.24 | 19:37

3
Тоя "ЛИТМУС" кога ще се научи да не говори "АЛАНГРО" или още е под въздействието на "пиците с кристали" и бели "магистрали"? Крайно време е да се осъзнае, че вече е г-н НИКОЙ. След 2. 10. ще му опипват парапета в Софийския.
ПРЕСТЪПНИЦИ, ЛЪЖЦИ, МОШЕНИЦИ

2022.08.24 | 17:52

1
Продължаваме промяната” ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и Бееее Се Пе ,изграждат предизборната си кампания върху три кита: - Безпардонно и безскрупулно очерняне на противника. Бой по ГЕРБ по всички правила на публичните атаки без правила. Персонална война срещу Бойко Борисов, на принципа: партията става, но лидерът да се пенсионира. - Заплахи: внимавайте какво правите, ние след 3 месеца се връщаме! - Манипулации: Светът си говори само с Кирил и Асен. Брюксел и Вашингтон им се доверяват. Те са говорителите на световната прогресивна общност. Никой друг. Определени са. Посветени са. Останалото са обичайното: лъжи, лъжи, лъжи. Прехвърляне на проблемите от болната глава на здравата. Опорки: много сме добри, даже отличници - но не ни дадоха да управляваме, защото срещу корупцията се бориме. Елементарно. Но работи. Още има хора да им се връзват на измислиците.--------------------------------------Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%.

Добави коментар