Тома Биков: ПП, ДБ и БСП не могат да съберат и 100 депутати

  • 19 август 2022 10:31

  • 2563
  • 3
© Нова тв

"Трите формации-"Продължаваме промяната, "Демократична България и БСП заедно няма да съберат и 100 депутати. България в тази сложна и тежка ситуация има нужда от стабилно управление и нормализиране на политиката. Имаме нужда от проевропейско управление".

Коментари 3

Добави коментар
????

2022.08.19 | 15:56

3
Е, ако това е така, то КОЛКО ще СЪБЕРЕ:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,......................., МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ"герб"????????????????
Eлeктpа

2022.08.19 | 13:52

2
Ха ха ха, и какво излиза, гласуваш за Просто Кире и свинеподобния Кокорчо, получаваш миризливия Гном и Ристю Тъпото, с гарнитура Краднелия Свинова. Ей на това му викам далавера, гласуваш за един балон, и получаваш Палавата Лена, Кривоустия Настимир, Ицо белото, ПедеРашков, Спецов, Тялото Мирчев, шавлевата Кака Цона, Рада Дълбоката и цяла тумба крадливи Импексови БСПеерасти. Плучаваш инфлация, Скъпа газ, ток и горива, получаваш дупки и спряно строителство, получаваш грабеж и фалит на държавата...
И.К.

2022.08.19 | 11:38

1
Когато слушам този купен журналист и велик депутат ставам мирно и изпадам в респект. Той е остроумен, аналитичен и дава "верни прогнози" със стратегическо значение, само ще припомня, какво написа този анализатор през 2014г.за ББ: Все по-често ще се сещаме за „Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит, а не от изключителен талант, както се опитват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща срам, че сме допуснали това унижение, което изживяхме през последните четири години. Борисов трябва да лежи в затвора!"

Добави коментар