Министър Караджов при протестиращите: Парите за пътищата са заложник на избора за шеф на БНБ

  • 08 април 2022 11:52

  • 1789
  • 5
© © Булфото

Шофьори на камиони се събраха на протест пред Народното събрание. Причината отказът на управляващите да разрешат на АПИ да предоговори договорите, така че моментът на прекратяване на действието им е да бъде обвързано със сключването на нов договор в резултат на откритите през настоящата 2022 г. процедури по Закона за обществените поръчки. 

Коментари 5

Добави коментар

2022.04.09 | 09:23

5
Няма даве оставим на мира.Или Нинова вън или на избори.Не ние страх от избори,такива преслушваници и преследваници е намало през Бойково време.Аре да ве няма.Трима сте на 6 акъла сте не става така.Това измисли Нинова че моряците ни немогат дасе върнат и за това неможем да прати за Украйна танкове и самолети.Всеки ден намират по 200/300 мъртви украинци жени и деца и сега щени баламосвате.Не ве искаме повече.

2022.04.09 | 01:05

1
Гигантът на лигнитната мръсотия ФРГ-Германия изисква и останалите да направят същото. къде е сега Грета Тунберг, вече не се чувате с нея? за какво говори Урсула фон дер Лайен сега?

2022.04.09 | 08:49

4
Нормално е а нашата Нинова пречи на гн Премиера да пратим за Украйна самолети танкове и боеприпаси.Гн Петков Нинова щеви изяде главата.Страхливец си.Нинова неможе да ни командери със нейните 15% в парламента.Нинова вкарва закони дасе преследват който пише срещо нея нинова проверете я колко милиончета прати на синчето и в Нюйорк.От каде и са,за това драпа яко.Нинова наредила дасе арестуват Бабикян и Хаджигенов.Кириле изхвърлия.

2022.04.09 | 08:48

3
Нинова Рашков вие бяхтели на протестите?Нинова ти наредили дасе арестува Бабикян и Хаджигенов.Нинова ти русофилка лиси.Нинова ти пречиш ли дасе прати оръжие за Украйна.Нинова ти вкарали закона да се преследват тези които пишат и обиждат министрите.Нинова тини командериш със твоите15% в парламента.Как ще стане.Юни оставка и ще ви разпердушиним.Аз съм най големият вас застъпник но уви.Згреши гн Премиер със Нинова,освободия.

2022.04.09 | 08:48

2
Кирили бяхме на по лошо състояние на жълтите павета от Украинците даве докараме на власт а вие каво арестувате ни.Момче ти имаш ли мозък в главата рошава.Драпахме като за последно за теб гн Премиер а ти какво ни натресе бсп нинова даани мачка.Оставка,няма даве оставим на мира,вие згрешихте и нещо много шикълкавите за Украйна,само ти Кириле не пращаш за Украйна танкове и самолети.Нинова пречи.Вън даве няма.

Добави коментар