Ето как се е решило да отпадне "зеленият сертификат" у нас

  • 23 февруари 2022 09:25

  • 3256
  • 3
© © Bulphoto/архив

Отпадането на мерките срещу COVID-19 ще зависи от действието на всяка една от тях, каза съветникът на премиера Радка Аргирова в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
Киткхъ

2022.03.29 | 09:22

3
Бабо трябва да се пенсионираш и да се махаш от камерите

2022.02.23 | 12:27

2
Бабке, от самото начало на тази простотия с измислената пандемия, България прилага мерки, които първо са приети в западна европа ! Така, че разкарай се с гнусната ти физиомутра и спри да ръсиш мозък ! Ти за интернет не си ли чувала още ? Били взели решение те ... смях !
Професор Джордан Питърсън

2022.02.23 | 10:27

1
Разговарях с хора на високо правителствено ниво в Канада, които директно ми съобщиха, че нито една от кopонaвиpyc мерките през последната година не се е основавала на науката.Мисля, че в един момент ще осъзнаем, че мерките против пaндeмиятa причиниха повече cмъpт и нещастие от самата пaндeмия. И краят не се вижда, няма крайна точка. Кога ще свърши това? Никой не знае. Как ще изглежда този край? Никой не знае.При всички тези мутации, кога точно се появява нов вариант? Да не би когато е най-удобно за фapмацевтичните кoмпaнии?Звучи ли ви цинично? Надали. Най-големите съдебни дела в историята на Американската правосъдна система се водят срещу фapмацeвтичните кoмпaнии редовно през последните 20 години. Откога политическата левица вярва, че тези кoмпании непременно защитават интересите ни?д-р Джордан Питърсън

Добави коментар