Стефан Янев: Случващото се на украинската граница е предизвикателство за евроатлантическата сигурност

  • 08 февруари 2022 12:11

  • 2145
  • 3
© БТВ

Случващото се около границите на Украйна е предизвикателство за евроатлантическата сигурност и има значително негативно отражение върху нашата национална сигурност. Концентрирането на руски сили около границите на Украйна нагнетява напрежението. Повишава несигурността и дава стратегическо предимство на Москва за постигане на своите политически цели точно в духа на реалната политика. Това заяви пред медиите министърът на отбраната Стефан Янев

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
Петров

2022.02.17 | 22:21

3
Политическата класа на САЩ трябваше да възроди Студената война като абсолютна необходимост. Без Студената война Съединените щати са в смъртна опасност да рухнат от собствените си вътрешни провали като хипер-милитаризирана държава за национална сигурност. Това обяснява лудата медийна пропагандна кампания през последните седмици за разпалване на опасно напрежение в Европа с Русия.

2022.02.16 | 21:43

2
Янев хъката- мъката изплю камъчето!
Коко

2022.02.15 | 12:45

1
Сериозно е вниманието към лавинообразно нарастващите гафове на думи и дела на Канадският Швестер Кирето . . . . . Серията от гафове на премиера е симптоматична за неговото ментално и емоционално състояние и предполага влиянието и на странични фактори, като надрусване . . . . . Кирето май е с неврологично заболяване, при което демонстрира множество двигателни и речеви тикове .

Добави коментар