Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

  • 05 февруари 2022 13:29

  • 20619
  • 11
©

Действията на управляващите през 2021-2022 година ни пренасят в 1944 година – затвори и арести на политически опоненти. Моят дядо през 1944 г. е арестуван по същия начин от партията на Бойко Рашков, припозната от Кирил Петков. Защото реториката им е същата – арести, арести, арести. Дори по време на Възродителния процес не е имало такъв терор върху хората. Тормоз и арести само и само да се доберат на власт. Ще докажем, че са крали милиони в петък вечер. Това заяви пред симпатизанти в село Кирково, Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коментари 11

Добави коментар

2022.02.07 | 11:25

4
Дрънкат вече трите синжира мутри,Цацаров ще бъде първи най отпред.Тежко мие за паричките нема да можем даги прахосваме.Лакому дупе кръв селе.Косата мисе изправя,Кьовеши е наредила.

2022.02.07 | 13:18

11
СТИГА!!! СТИГА!!! СТИГА с тези ИЗСЛУШВАНИЯ!!! Министър Рашков КАЗА: Където ОТВОРИМ, НАРУШЕНИЕ или ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!??? ТОВА НИЩО ли НЕ Ви ГОВОРИ???? ТРЯБВА РАБОТА, ДЕЙСТВИЯ!!! НАРОДА ИСКА ТОВА!!! НЯМА ВРЕМЕ!!! В ЗАТВОРИТЕ ИМА МЕСТА!!!

2022.02.07 | 13:17

10
Тошко Йорданов с шокиращо обвинение към ДПС: КОЙ беше в тотото, когато се паднаха еднакви шестици в два тиража подред? януари 28, 2022 adminCaAb 0 коментара Кадър Булфото и БНТ Директно обвинение към ДПС, че е имало нагласяне на числата от тотото, хвърли в парламента Тошко Йорданов. Той припомни шокиращия факт, че се преди години се паднаха еднакви шестици в два тиража подред. Такова съвпадение няма във Вселената, обяви той Водачът на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов припомни случая с двете еднакви шестици от тотото в два поредни тиража, предаде Флагман. Повод стана скандалът с неговия съратник Александър Тодоров, който бе обвинен от представители на ГЕРБ и ДПС, че е подал декларация с невярно съдържание, че не е депутат, за да може да оглави Българския спортен тотализатор Йорданов отговори на нападките: „В момента тече изчистване, изчегъртване на ГЕРБ от този тумор, който са вкарали под формата на корупция, на зависимости в цялата държава. И това е проблемът – и затова пищите. А на ДПС искам да припомня, понеже правеха някакви реплики за шестици от тотото, колеги, понеже аз помня: сетете се кога в Българския спортен тотализатор имаше две шестици с едни и същи числа две поредни седмици – такова съвпадение няма във Вселената. Шест числа – две седмици подред. И сетете се тогава какво беше в тотото и КОЙ.“ Хасан Адемов от ДПС репликира Тошко Йорданов: „На тази трибуна много хора са се упражнявали на тема ДПС. Използвам случая да заявя, че упражненията на тема „Движение за права и свободи“ не са лъжица за всяка уста, в това число и за Вашата.“ Тошко Йорданов обаче отвърна: „Да се упражнявам за ДПС? Аз зададох въпрос кога се паднаха две шестици подред в две поредни седмици с едни и същи числа и кой беше тогава в тотото. Кое му е упражняването?!“ Справка с медийни публикации показва, че двете еднакви шестици са се падали през септември 2009 г. – в началото на първия мандат на правителството „Борисов 1“. Това се е случило в трето теглене на играта „6 от 42“ – и в двата поредни тиража през няколко дни. По това време изпълнителен директор е Дамян Дамянов, а Иво Тонев е председател на Управителния съвет на тотализатора. Тошко Йорданов вероятно искаше да намекне, че Ирена Кръстева – майка на депутата от ДПС Делян Пеевски, е била шеф на тотото. Кръстева обаче е била изпълнителен директор между 2002 и 2005 г.
Дедо Пене

2022.02.05 | 15:22

1
А НАЙ-ЛЕСНО СЕ ВКАРВА В ЗАТ.ВОРА К.РАДЕЦ КАТО ТЕБ АКО ГЛ. ПРОК.УРОР НЕ ГО НАРИЧА "ШЕФЕ"!!!

2022.02.07 | 13:16

9
Наближава да получи заслуженото.

2022.02.06 | 14:37

2
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

2022.02.07 | 11:33

8
Не съм виждал мафия да не крадне.Сега несе крадне и затова щеги бъде.А старите гърбави мутри в затвира до живот.

2022.02.07 | 11:26

7
ВСИЧКИ БАНДЯГИ ОТ ГЕРБ ДПС ГИЕ СТРАХ ОТ НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ БРАВО КИРИЛЕ БРАВО АСЕН ВАСИЛЕВ.СЪС ВАС СМЕ.ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ РАЗБОЙНИЦИТЕ.

2022.02.07 | 11:26

6
$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd

2022.02.07 | 11:26

5
Като видите болшевишки герберас,онождай те го,герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото по силно квичи комуниста герберас толкова по голям ще е берекета.

2022.02.07 | 11:25

3
Аз съм вече горд че съм българин със правителството на гн Кирил Петков.Най после прескачат някакви искрици за честно и работливо правителство.Сега разбираме защо борисовшината защо не искаха млади в политиката.Но вече духът е изпуснат няма връщане назад.

Добави коментар