Д-р Симидчиев разкри за заразен с COVID в ПГ на "Възраждане"

  • 09 януари 2022 13:10

  • 6803
  • 5
©

Зеленият сертификат се превърна в политическа тема и се сатанизира. Този документ установява нивото на риск у хората. Това заяви пред БНТ пулмологът и депутат от "Демократична България" д-р Александър Семидчиев.

Да, ваксините не са 100%, но намаляват трансмисията с 60%. Два пъти по-малък е шансът ваксинирани да се заразят, каза още експертът и допълни: Можем да предотвратим заразата, а ние не го правим. 

Някои от колегите умишлено не носят маски, същите тези бяха и против сертификатите, а сега са със заразен в парламентарната група, коментира д-р Симидчиев по повод на "Възраждане". 

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 5

Добави коментар
Професор Ехуд Кимрон

2022.01.19 | 17:20

5
Министерство на здравеопазването Израел, време е да признаем провала. В крайна сметка истината винаги излиза наяве, а истината за политиката в условията на коронавирусна пандемия започва да се разкрива. Когато разрушителните концепции се сринат една по една, не остава нищо друго освен да кажете на експертите, ръководили управлението на пандемията – предупреждавахме ви. С две години закъснение най-накрая разбирате, че респираторният вирус не може да бъде победен и че всеки опит да се направи това е обречен на провал. Не си го признавате, защото не си признавате почти никаква грешка през последните две години, но в ретроспекция става ясно, че сте се провалили жестоко в почти всичките си действия и дори медиите вече трудно отразяват осрамването ви.

2022.01.19 | 14:19

4
Нобелният лауреат Люк Монтание излезе на протест:„Противно на казаното, тези вaкcини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните eкcпepименти, но и тecтовете върху бoлните.Не само клиничните опити, но и всички бoлecти, които са причинили тези вaкcини, показват, че вместо да предпазват, за да предотвратят зapаза, те често правят точно обратното. Това води до нови инфeкции. За съжаление, те имат и много по-сериозни стpaнични eфeкти.“

2022.01.17 | 18:50

3
Що не се гръмнеш престъпнико уж доктор
Джони

2022.01.13 | 19:56

2
Още един анти Българин.Вчера ви убедиха че ваксините убиват,а вия си продължавате да говорите глупости.Всичко това го гласите до 2028 година.До тогава ли ще ви храниме всички лъжци и предатели.Края ви наближава?
Бай Ставри

2022.01.12 | 15:31

1
Случайно попаднал там продажник си ти. И на теб са ти малко сребърниците. За свещи да ги харчиш!

Добави коментар