От ЦИК категорични: Няма да разрешим употреба на допълнителните машини дори и за резервни части

  • 11 ноември 2021 15:17

  • 24838
  • 4
©

Тези 228 машини не са поръчвани от нас и не са собственост на държавата. Нямаме представа за какво са тези машини. На снощното си заседание взехме решение и гласувахме за подаването на сигнал до главния прокурор за проверка на всички действия, свързани с внасянето на машини на територията на страната и дали има данни за извършено престъпление.

Това заяви на брифинг говорителят на ЦИК Росица Матева по повод новините от последните дни, че в свой склад фирмата-доставчик "Сиела Норма" съхранява 199 устройства, а други 228 са в двора на склада на "Каргопартнерс"

Коментари 4

Добави коментар

2021.11.13 | 12:21

4
Излиза, че някой е хвърлил няколко милиона на вятъра за ненужни машини. Бреей, верно сме богата държава.
Боко е гений

2021.11.12 | 22:12

3
Аз откровенно казано си мислех, че позицията на Б.о.ч.к.о по отношение престъплението на Фигуранта и К.а.н.а.д.с.к.и..я лъжец е направо пу.тьо.в.с.к.а докато не изкочи бързичко съгласието на Ра.де.ва.та Ц.И.К да се броят разписките от машинното гласуване - нещо , което те до сега категорично отказваха на двата избора. Против са били само ДеБъ - ясно защо - защото са манипулирали софтуера. Сега обаче Б.о.й.к.о е стиснал здраво Фатмака за топките и е спазарил нещата - броене на разписки срещу по спокойна позиция и изборната загуба на Р.ад.е.в с последваща командировка на си.не.к.у.р.н.а длъжност в структурите на П.а.к.т.а. Б.о.к.а.т.а отново показа, че е най добрият стратег и интуитивен п.о.л.и.т.и.к. Шапка свалям от уважение.
Шибам лайняни Бабикяни

2021.11.12 | 22:12

2
Ами само хората на Мазньока Р.и.с.т.ь.о и на Чушкопека от Околовръстното са били против броенето на разписките. Сега става ясно защо. После иди, че не вярвай на думите на Бойко, че разбойниците на Мазньока не контролират софтуера. Сега мазните мекерета ще гледат през крив макарон даже четвъртото място а мутрите на Чушкопека направо са аут завинаги. Мръсното Майче ще трябва да се върне да се търкаля по жълтите павета и да се вози в инвалидна количка а Ристьо да си кара лодката по локвите . Глааад, мъъъка, нема кинтиии.
Хан Крум

2021.11.12 | 22:11

1
Ами сега като се броят разписките - дано не го отменят ама се съмнявам щото иначе Мунчо гърми - т.нар. социолози ще трябва да си променят доста прогнозите щото това което даваха беше на база манипулирания софтуер от IT тата тна Де Бъ. Като се броят реално разписките нещата ще изгреждат по коренно различен начин и мутрите на Чушкопека са извън парламента като същото може да се окаже валидно и за мекеретата на Мазньока Ристьо. За това сега реват като изнасилени щото сега ще се види цялата фалшификация на софтуера. БОЙКО БЕШЕ ПРАВ КАТО КАЗА, ЧЕ МАЧЪТ Е СВИРЕН АМА СЕГА НАМЕРИ НАЧИН ДА ВЗЕМЕ СВИРКАТА НА СЪДИЯТА. БРАВО БОКО - ТИ СИ ГЕНИЙ

Добави коментар