ЦИК с последна информация за организацията на вота 2 в 1

  • 04 ноември 2021 15:13

  • 17952
  • 5
©

Общо 702 души са регистрирани като наблюдатели на изборите. Предполагаме, че в последната седмица ще има още регистрации, тъй като срокът изтича в навечерието на вота, а знаем, че българите сме свикнали да правим всичко в последния момент. Това каза на брифинг говорителят на Централната избирателна комисия Цветозар Томо

Коментари 5

Добави коментар

2021.11.05 | 10:54

5
Уважаеми г-н Гешев, Кога ще се самосезирате относно публикацията на Николай Бареков, че вече над 1000 машини са програмирани да изкривяват изборния резуртат с 10% в полза на Радев, Продължаваме Подмяната, Де Бъ, ИТН и мутрите на Манолова и да наредите пълна проверка на машините? ИМАТЕ ЛИ ТОПКИ Г-Н ГЕШЕВ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТОРИТЕ ИЛИ ПРОСТО ВИ СЛУЖАТ САМО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С ДЖОБЕН ТЕНИС ЕЙ ТАКА ЗА УБИВАНЕ НА ВРЕМЕТО? АКО НЯМАШ - МАЙ ПРАВИЛНО ТИ ИСКАТ ОСТАВКАТА.

2021.11.05 | 10:54

3
Четох днес пост на Николай Бареков КОЙТО МЕ ПОТРЕСЕ - А ТОЙ ОБИКНОВЕННО Е МНОГО ДОБРЕ ИНФОРМИРАН ЗА МРЪСОТИИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - в който той казва, че вече над 1000 машини са настроени да изкривяват изборните резултати с 10% в полза на Радев, Киро Фалшификатора и любовницата на Спецов - Асен Василев, Мазника Христо Иванов - Дългоноско и Мая Чушкопека. ЗА ТОВА ЯВНО СЕ РАЗНЕСЕ ТОВА КВИЧЕНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА ПРОТИВ БРОЕНЕТО НА РАЗПИСКИТЕ И СРАВНЯВАНЕТО ИМ С ПРОТОКОЛИТЕ ОТ МАШИНИТЕ. ТОВА ДА ВИ НАПОМНЯ ЗА КОСТИНБРОДСКАТА ПОМИЯ ЗАБЪРКАНА ОТ МАЯ МАНОЛОВА? СЕГА ОБАЧЕ ИМАМЕ ХАРВАРДСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ СЪС СЪВРЕМЕННО МИСЛЕНЕ. ЗА ТЯХ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА Е ПРИМИТИВИЗЪМ ХАРАКЩТЕРЕН ЗА ПРИМИТИВНИЯ УМ НА МАНОЛОВА - СЕГА ВРЕМЕТО Е ДИГИТАЛНО И ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ СА ДИГИТАЛНИ. ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ - КАКТО СЕ КАЗВА. АЗ ОБАЧЕ СИ СПОМНЯМ ЕДНА РИМСКА ПОГОВОРКА - О, ВРЕМЕНА, О НРАВИ. ТОВА ЛИ Е НОВИЯ МОРАЛ НА ПОЧТЕННИТЕ ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ.

2021.11.05 | 10:54

4
Защо ли не се учудвам. На миналите избори им трябваха 4 дни да "преброят" резултатите от машинното гласуване в една секция в Англия. Щото трябваше чалгопитеците да станат първа политическа сила. А сега да видим кой е кум а кой сват и кой на булката брат. За това Ристьо Мазньока, Чушкопека и Харвардските измамници квичат на умряло щото ще се видят манипулациите в машините.

2021.11.05 | 10:53

2
"почтенните" от Подмяната на К.ир.ч.о и К.ок.ор.ч.о рипнаха срещу броенето. И те разчитаха на "предобрения" софтуер на "специалистите" от Де Бъ дето ръчкат по машините. Явно напомпаният им рейтинг е само един барон с хелий който при взаимодействието си с пресния кислород - разбирай броенето - просто гърми. Б.О.Й.К.О БЕШЕ ПРАВ КАТО КАЗА, ЧЕ МАЧА Е СВИРЕН.

2021.11.05 | 10:52

1
Ами само хората на Мазньока Р.и.с.т.ь.о и на Чушкопека от Околовръстното са били против броенето на разписките. Сега става ясно защо. После иди, че не вярвай на думите на Бойко, че разбойниците на Мазньока не контролират софтуера. Сега мазните мекерета ще гледат през крив макарон даже четвъртото място а мутрите на Чушкопека направо са аут завинаги. Мръсното Майче ще трябва да се върне да се търкаля по жълтите павета и да се вози в инвалидна количка а Ристьо да си кара лодката по локвите . Глааад, мъъъка, нема кинтиии.

Добави коментар