Асен Василев: Ако на хората не им харесва как живеят, нека вземат по една метла и ни помогнат да изчистим

  • 04 ноември 2021 12:37

  • 16469
  • 5
©

Много се радвам, че се случи този казус с двойното гражданство. Веднага обяснявам защо. Сега, след като влезем в парламента, този проблем ще бъде решен веднъж завинаги. Не може 2 млн. българи, които живетя в чужбина, да не могат да се върнат и да помогнат със своя талант и знания. Не е случайно, че решението на КС излезе точно две седмици преди изборите и има политически отенък. Не съм имал никакви проблеми с президента Радев. Тоя ясно заяви - Кириле, горд съм, че си бил мой министър. Трябват повече министри като теб. Ето това е човек, на който можеш да разчиташ.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред журналисти в Петрич, където заедно с Асен Василев представиха приоритетите си в предизборната си програма

Коментари 5

Добави коментар

2021.11.05 | 10:59

5
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. ТОВА Е ДОКАЗАНО ВЕЧЕ ОТ НАЙ ВИСШИЯ СЪ.ДЕ.БЕ.Н ОРГАН НА СТРАНАТА. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници които си ги возят с тях в автобуса и ги представят като посрещачи - загледайте се в едни и същите физиономии - та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.

2021.11.05 | 10:59

4
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници – ВНОСНИ месии като при цяря - дето ша ни опраят за 800 дни - разбирай ограбят за има няма 800 дни.

2021.11.05 | 05:54

3
Грабваме по една метла и започваме от оня с фалшивата декларация за гражданство и оня със слабост към културисти. Разбра, нали?
Дичо

2021.11.04 | 18:52

2
Асен недесевето е ясен от 10г
АЧО ФАЛИТА

2021.11.04 | 18:31

1
АКО НА НАРОДА НЕ ИМ ХАРЕСВАМЕ ДА ВЗЕМАТ ПО ЕДНА МЕТЛА И ДА НИ ИЗМЕТАТ С БРАТЧЕДА! НАРОДА: И ГЬОСТЕРИЦА ЩЕ ВЗЕМЕМ!!

Добави коментар