Радев назначи нов правосъден министър, Янаки Стоилов става конституционен съдия

  • 29 октомври 2021 11:38

  • 34457
  • 4
©

Днес подписах указ за назначаването на Янаки Стоилов за конституционен съдия. Това ще бъде венецът на неговата кариера. Това заяви президентът Румен Радев след награждаването във Военна академия

Коментари 4

Добави коментар
Гестаповеца Радев

2021.10.29 | 20:04

4
ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ! АКО ВСИЧКИТЕ ВИ РЕЧИ КАСАЕЩИ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА, ПОЧТЕННОСТА В ПОЛИТИКАТА И МОРАЛА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ВАШЕ ДЪЛБОКО ОСЪЗНАТО РАЗБИРАНЕ И ЧУВСТВО А НЕ ПРАЗНИ И ГОЛИ ПРИКАЗКИ И ДЕМАГОГИЯ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО - ТО ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ, МОЛЯ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС - КОГА СМЯТАТЕ ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА? ДНЕС ИЛИ АКО ВИ ТРЯБВА МАЛКО ВРЕМЕ ДА СИ СЪБЕРЕТЕ БАГАЖА ОТ Д.О.Н.Д.У.К.О.В 2 И ВИЛА К.А.Л.И.Н.А ТО ПОНЕ УТРЕ СЛЕД ЗАКУСКА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДРУГАРЮ пРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЧИТАМЕ, ЧЕ СТЕ ЖАЛЪК СЛОВОБЛУДЕЦ, ДЕМАГОГ, МАЛОДУШЕН ЛЪЖЕЦ И МОШЕННИК.
Простака от Дондуков

2021.10.29 | 20:04

3
Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, весдесъщ Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака.

2021.10.29 | 19:24

2
Радев, хунтата,назиИзпратиначава, Стоилов,за,к,с,да,има,сигорен,глас,

2021.10.29 | 19:23

1
Радев, хунтата,назначава, Стоилов,за,к,с,да,има,сигорен,глас,

Добави коментар